Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Liptai Claudiával indult el a VIASAT3 új műsora, a Szingli vagy svindli forgatása a horvát riviérán

A VIASAT3 visszatér legikonikusabb műfajához, a társkereső realityhez, hogy elhozza az ősz egyik legnagyobb dobását.

Az ITV Studios Make Love, Fake Love című formátumának hazai verziója a festői Dubrovnikban forog, egy mesés tengerparti villában. Az itthon Szingli vagy svindli néven debütáló taktikai társkereső reality műsorvezetője Liptai Claudia lesz, a részek pedig ősszel kerülnek majd a képernyőre.
A realityk szerelmeseinek nagy örömére elkezdődött a VIASAT3 legújabb saját gyártású társkeresőjének forgatása. Az ITV Studios Make Love, Fake Love c. formátuma – amely Angliában mutatkozott be, de később Németországban is nagy sikereket ért el – idén ősszel Szingli vagy svindli névvel érkezik a VIASAT3 csatornára, a műsor csípős humorú háziasszonya pedig Liptai Claudia lesz, aki új színt hoz a csatorna életébe.
A rengeteg izgalmat ígérő taktikai párkereső reality az Adria gyöngyének is nevezett Dubrovnikban forog, a játékosok pedig egy tengerparti luxusvillában élvezhetik a szikrázó napsütést.
A Wisbro gyártásában készülő produkció merőben más, mint a hagyományos párkereső műsorok. Nem minden(ki) az, aminek látszik, a tét pedig jóval nagyobb, mint a szerelem. A villába egy egyedülálló lány és 10 srác költözik be, de közülük többeknek nagyon is foglalt a szíve. Vajon ki az, aki tényleg szingli, és ki az, aki a nyereményért bármit megjátszik? – ezt kell kiderítenie a főhősnőnknek, akinek a szerelmi ügyekben jártas Claudia is segít majd.