Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szilveszteri vigasságok az ügetőn

Idén is a Kincsem parki ügetőversenyek adják majd a felvezetést az esztendő utolsó napjának elbúcsúztatásához.

Ahogyan az már hosszú éve óta megszokott, a hagyományos Ügetőszilveszter hatalmas buli kicsiknek és nagyoknak egyaránt, és hiába lesz – esetleg – kint dermesztő hideg és hó, a jól fűtött bulisátorban folyvást mehet a tánc, az eszem-iszom és ha nagyon nagy szerencséje van valakinek a fogadásban, akár az anyagi jólét megalapozása is egyetlen nyerő tikettel.

Egy tut nem lehetett leejteni a zsufolt lelaton


Ami a versenyeket illeti, újfent hajtanak színészek és egyéb celebritások két futamban is, köztük lapunk- és honlapunk versenyében, illetve természetesen meg lesz tartva a hagyományos Traco futam a profi versenyzők számára. Az informatikai cég ügyvezető-igazgatója, Keller István honlapunknak elárulta, hogy az Ügetőszilveszter komoly szívügye. A Traco ugyanúgy elköteleződött az óévbúcsúztató versenyek iránt, mint ahogyan a lóversenyzés ügye mellett is, amit jól bizonyít, hogy nemcsak a futamot, de a Hippodrom és Lovardát is lehetőségeihez mérten folyamatosan támogatja.

szilv


Az indulók névsora természetesen még nincs meg, az azonban bizonyos, hogy az egész versenynap kiváló futamok sorát nyújtja majd, és minden bizonnyal a Sport TV is élő közvetítésben műsorára tűzi ezeket.