Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Határ Bernadett bízik a januári visszatérésben

Bízik a januári visszatérésben a kosárlabdázó Határ Bernadett, aki múlt szerdán szenvedett súlyos térdsérülést.

A 208 centis center a Szekszárd ellen 3-0-ra megnyert bajnoki döntő második meccsén vált harcképtelenné, amikor a hajrában egy rossz mozdulat következtében a külső keresztszalagja és a belső oldalszalagja is elszakadt.

– Most két hétig fekvőgipsz-sínben vagyok, hogy minél jobban meggyógyulhasson az oldalszalag, majd rá két hétre jön a műtét – mondta csütörtökön az M1 aktuális csatornának. „Tegnapelőtt kellett volna elutaznom Amerikába, ahol egy hét múlva rajtol a WNBA-szezon, de hát remélem, hogy minden okkal történik, és erősebben fogok kijönni ebből a helyzetből.”

A 27 éves játékos, aki az Indiana Fever együtteséhez készült, elmondta, a finálé harmadik meccse után azért nem ünnepelt a pályán a többiekkel, mert a begipszelt lábát mindig fel kell raknia, így nagy bánatára csak a páholyból figyelhette az éremátadó ceremóniát.

A távolabbi jövőről szólva a Sopron magasembere közölte, idén már valószínűleg nem léphet pályára.

– A műtéttől számítva 8-9 hónap a rehabilitáció, úgyhogy remélem, januárban visszatérhetek. Ami a válogatottat illeti, szerintem már megvan a pótlás a pozíciómra, én Kiss Virágban vagy Kiss Angelikában is százszázalékosan megbízom – tette hozzá Határ Bernadett. (MTI)