Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Határ Bernadett bízik a januári visszatérésben - Trimedio News

Határ Bernadett bízik a januári visszatérésben

Bízik a januári visszatérésben a kosárlabdázó Határ Bernadett, aki múlt szerdán szenvedett súlyos térdsérülést.

A 208 centis center a Szekszárd ellen 3-0-ra megnyert bajnoki döntő második meccsén vált harcképtelenné, amikor a hajrában egy rossz mozdulat következtében a külső keresztszalagja és a belső oldalszalagja is elszakadt.

– Most két hétig fekvőgipsz-sínben vagyok, hogy minél jobban meggyógyulhasson az oldalszalag, majd rá két hétre jön a műtét – mondta csütörtökön az M1 aktuális csatornának. “Tegnapelőtt kellett volna elutaznom Amerikába, ahol egy hét múlva rajtol a WNBA-szezon, de hát remélem, hogy minden okkal történik, és erősebben fogok kijönni ebből a helyzetből.”

A 27 éves játékos, aki az Indiana Fever együtteséhez készült, elmondta, a finálé harmadik meccse után azért nem ünnepelt a pályán a többiekkel, mert a begipszelt lábát mindig fel kell raknia, így nagy bánatára csak a páholyból figyelhette az éremátadó ceremóniát.

A távolabbi jövőről szólva a Sopron magasembere közölte, idén már valószínűleg nem léphet pályára.

– A műtéttől számítva 8-9 hónap a rehabilitáció, úgyhogy remélem, januárban visszatérhetek. Ami a válogatottat illeti, szerintem már megvan a pótlás a pozíciómra, én Kiss Virágban vagy Kiss Angelikában is százszázalékosan megbízom – tette hozzá Határ Bernadett. (MTI)