Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szeptember 23-án lesz az 5. Börzsönyring Kerékpáros Teljesítménytúra

Ötödik alkalommal rendezik meg szeptember 23-án, szombaton a Börzsönyring Kerékpáros Teljesítménytúrát; a program reggel 10 órakor indul Szobról.

Idén is két távon lehet megtenni az útvonalat a Dunakanyaron, a Börzsöny dombjain keresztül, hogy az Ipoly folyó mentén visszatérjenek a résztvevők a kiindulópontra, Szobra. A kerékpárosok érintenek majd történelmi és szakrális helyeket, valamint természeti látványosságokat a kitáblázott útvonalon.
A nevezés ingyenes, a szervezők négy frissítőponttal készülnek, ahol ásványvizet, pogácsát, gyümölcsöt vehetnek magukhoz a résztvevők. A 90 kilométeres táv teljesítéséhez tapasztalt kerékpárosok adnak majd tanácsot és segítséget.
A családokat ismét várja a 30 kilométeres Családi Ipolykör, amely füves, homokos szakaszokból áll, így egy hétköznapi mountain bike-kal is kényelmesen megtehető. Az Ipolykör az Ipoly folyó és Burda-hegy közötti partszakaszon teljesíthető, és érinti a Felvidéket is. A Börzsöny Ring startját, valamint a másfél órával később rajtoló Családi Ipolykört is zenés bemelegítés előzi meg – áll a közleményben.
Este hat órától a Fiesta szórakoztatja a közönséget, hét órától pedig DJ Henryk retropartija zárja a programok sorát.
További információk a https://borzsonyring.hu/ internetes oldalon találhatók, ahol jelentkezni is lehet a teljesítménytúrára. (MTI)