Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Négy év után ismét elrajtol a Balaton Szupermaraton

Csütörtöktől vasárnapig ismét sor kerül a Balaton Szupermaratonra, amelyre 386 településről és 17 országból érkezett eddig nevezés.

A szervező Budapest Sportiroda közleménye szerint a 14 éves múltra visszatekintő futóeseményen több mint 196 kilométert vállalnak a tókerülők, különböző összeállítású csapatokban és távokon futnak a résztvevők a Balaton partján.
Az egyéni versenyszámra közel 300-an vállalkoznak, párokban, vagy akár 3-4 fős csapatokban is lehet teljesíteni a távot. A hétvégi futók szombaton Badacsonyban csatlakozhatnak a FélBalaton Szupermaratonon, rájuk 94,8 km vár, de sor kerül a klasszikus (42,2 km-es) távra is a MaratonFüred keretein belül. A zárónapon a BSZM Befutó 15 km-es résztvevői is együtt érhetnek célba a négy-, illetve kétnapos kihívás versenyzőivel.
Pénteken Keszthelynél rajtol az Öböl Félmaraton mezőnye, majd a szigligeti várnál érnek célba, szombaton pedig Badacsonytomajról indulnak és a balatonfüredi Tagore sétányon érnek be a MaratonFüred versenyzőivel, vasárnap Siófokon ér véget a futóesemény. (MTI)