Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szégyenfalat hoz létre Molnár Anikó a megbízhatatlan „kuncsaftok” számára

Molnár Anikó megunta, hogy vendégei szerinte bunkó módon viselkednek vele.

Molnár Anikó, egykori Nagy Ő évek óta sminktetoválóként dolgozik. A Borsnak mesélt arról, hogy több esetben is előfordult már a szalonjában, hogy bejelentkeztek hozzá, majd az illető mindenféle értesítést nélkül nem jelenik meg az adott időpontban. Ezért döntött úgy, hogy nem tűri tovább a tiszteletlenséget, és egy szégyenfalra írja fel azon vendégek nevét, akik nem jelentek meg nála.

– A tiszteletlenségnek ez olyan foka már, hogy arra szavakat nem találok! Elveszi az időmet, a pénzemet, a szakma iránt érzett szeretetemet, a bizalmamat. Gyökér, paraszt, bunkó dolog így viselkedni, ami nem maradhat következmények nélkül – kelt ki magából Anikó, majd hozzátette, hamarosan indul az online szégyenfala.

– Már elkészítettem egy oldalt, aminek a munkaneve az, hogy szépségipari feketelista, egy szégyenfal. Egy olyan Facebook-oldal ez, ahova szépen ki fogjuk tenni azokat az embereket, akik ilyen ocsmány módon átvertek – árulta el, és kiemelte, csak azok fognak ide kerülni, akik befoglalnak nála helyet, és jelzés nélkül nem érkeznek meg a kért időpontban. Nem csak az ő szakmája érintett az ügyben, hiszen fodrászok, körmösök, sminkesek tucatjai küzdenek ezzel a problémával országszerte.

– Sok-sok kollégám nevében beszélek most, akik szintén megérdemelnék azt, hogy emberségesen bánjanak velük, velünk a kuncsaftok – mondta.