Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Szégyenfalat hoz létre Molnár Anikó a megbízhatatlan „kuncsaftok” számára - Trimedio News

Szégyenfalat hoz létre Molnár Anikó a megbízhatatlan „kuncsaftok” számára

Molnár Anikó megunta, hogy vendégei szerinte bunkó módon viselkednek vele.

Molnár Anikó, egykori Nagy Ő évek óta sminktetoválóként dolgozik. A Borsnak mesélt arról, hogy több esetben is előfordult már a szalonjában, hogy bejelentkeztek hozzá, majd az illető mindenféle értesítést nélkül nem jelenik meg az adott időpontban. Ezért döntött úgy, hogy nem tűri tovább a tiszteletlenséget, és egy szégyenfalra írja fel azon vendégek nevét, akik nem jelentek meg nála.

– A tiszteletlenségnek ez olyan foka már, hogy arra szavakat nem találok! Elveszi az időmet, a pénzemet, a szakma iránt érzett szeretetemet, a bizalmamat. Gyökér, paraszt, bunkó dolog így viselkedni, ami nem maradhat következmények nélkül – kelt ki magából Anikó, majd hozzátette, hamarosan indul az online szégyenfala.

– Már elkészítettem egy oldalt, aminek a munkaneve az, hogy szépségipari feketelista, egy szégyenfal. Egy olyan Facebook-oldal ez, ahova szépen ki fogjuk tenni azokat az embereket, akik ilyen ocsmány módon átvertek – árulta el, és kiemelte, csak azok fognak ide kerülni, akik befoglalnak nála helyet, és jelzés nélkül nem érkeznek meg a kért időpontban. Nem csak az ő szakmája érintett az ügyben, hiszen fodrászok, körmösök, sminkesek tucatjai küzdenek ezzel a problémával országszerte.

– Sok-sok kollégám nevében beszélek most, akik szintén megérdemelnék azt, hogy emberségesen bánjanak velük, velünk a kuncsaftok – mondta.