Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Horváth Éváék csomagoltak, és menniük kellett - Trimedio News

Horváth Éváék csomagoltak, és menniük kellett

Nagyon szomorú dolog történik velünk, el kellett hagyniuk álomotthonukat.

Januárban nagy bejelentést tett Hotváth Éva: családjával elhatározták, hogy elhagyják Magyarországot, és egy évre Indonéziába, egészen pontosan Balira költöznek. A csinos édesanya új életét YouTube-csatornáján is követhetik a rajongók, és mivel egy ideje hanyagolta a helyzetjelentést, legfrissebb videójában elmesélte, min mentek keresztül az utóbbi időben.

Éva elmondta: az elmúlt egy hónapban ellátogattak hozzájuk a nagyik, akiknek nagyon szerették volna már megmutatni azt a csodát, amit Balin élnek át.

Habár azt tervezték, rengeteg videót készítenek majd a közös időszakról, a napok olyan eseménydúsan és gyorsan teltek el, hogy ebben az időszakban nem sikerült folytatni a vlogolást.

– Minden este hullafáradtan feküldtünk le az ágyba. Mindkét gyerekkel játszottunk, ők is játszottak, rengeteget fogócskáztak Kristóffal. Nagyon hasznosan telt ez az időszak, de a vlog gyártása egy picit most a háttérbe szorult – mondta friss videójában Éva.

A vlogmentes időszakban rengeteg dolog történt velük, a nagyikkal töltött idő mellett pakolással volt elfoglalva, mivel álomotthonukat el kellett hagyniuk.

– Nagyon szomorú dolog történik velünk! El kellett költöznünk, ugyanis a másik házunkat kiadták napi bérlésbe, és ugye mi havonta, hosszú távra szeretnénk bérelni a házunkat – magyarázta Éva.

A gyönyörű édesanya új vlogjában körbevezette nézőit az új házban, ahol ugyan kisebb kert és medence található, de van egy napozós terasz, és egy hatalmas, konyhával felszerelt nappalijuk is.