Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
22 év után válik a Kautzky Armand - Trimedio News

22 év után válik a Kautzky Armand

Újabb sztárházasság ment tönkre.

A Jászai Mari-díjas színész és felesége már hónapok óta külön utakon folytatják az életüket.

Kautzky Armand és Szemők Adrienn házassága 22 éve után került válságba.

A Story információi szerint a válási papírokat egyelőre nem adták be, és a családi háztól sem szeretnének megválni. Két közös gyermekük született: Armand (20) és Lucia (18).

– Igen, a hír igaz: hónapok óta külön élünk a feleségemmel – vallotta be a Storynak Armand.

– Közösen döntöttünk arról, hogy picit lazábbra vesszük a házassági kötelékeket. Huszonkét év együttlét után mindkettőnknek szüksége van a szabadságra, az önállóságra, hisz a gyerekek is felnőttek már, élik a saját életüket, ennek joga pedig talán minket is megillet a feleségemmel, függetlenül attól hogy hány évesek vagyunk, és mióta vagyunk együtt – tette hozzá.

A különválás után Armand maradt a Solymáron található szülői házban, a gyerekek pedig hol nála, hol az édesanyjuknál vannak.

– A kislányom már egyébként is félig-meddig a barátjával él, a fiam pedig jó ideje kacérkodik a gondolattal, hogy kollégiumba megy. Mindannyiunk számára ez egy átmeneti időszak, nem tudjuk, mit hoz a jövő – nyilatkozta Kautzky Armand.

Jászai Mari-díjas magyar színművész, szinkronszínész, érdemes művész számára gyerekei boldogsága a legfontosabb, ezért nyugalmat kért ebben a bizonytalan időszakban.