Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

22 év után válik a Kautzky Armand

Újabb sztárházasság ment tönkre.

A Jászai Mari-díjas színész és felesége már hónapok óta külön utakon folytatják az életüket.

Kautzky Armand és Szemők Adrienn házassága 22 éve után került válságba.

A Story információi szerint a válási papírokat egyelőre nem adták be, és a családi háztól sem szeretnének megválni. Két közös gyermekük született: Armand (20) és Lucia (18).

– Igen, a hír igaz: hónapok óta külön élünk a feleségemmel – vallotta be a Storynak Armand.

– Közösen döntöttünk arról, hogy picit lazábbra vesszük a házassági kötelékeket. Huszonkét év együttlét után mindkettőnknek szüksége van a szabadságra, az önállóságra, hisz a gyerekek is felnőttek már, élik a saját életüket, ennek joga pedig talán minket is megillet a feleségemmel, függetlenül attól hogy hány évesek vagyunk, és mióta vagyunk együtt – tette hozzá.

A különválás után Armand maradt a Solymáron található szülői házban, a gyerekek pedig hol nála, hol az édesanyjuknál vannak.

– A kislányom már egyébként is félig-meddig a barátjával él, a fiam pedig jó ideje kacérkodik a gondolattal, hogy kollégiumba megy. Mindannyiunk számára ez egy átmeneti időszak, nem tudjuk, mit hoz a jövő – nyilatkozta Kautzky Armand.

Jászai Mari-díjas magyar színművész, szinkronszínész, érdemes művész számára gyerekei boldogsága a legfontosabb, ezért nyugalmat kért ebben a bizonytalan időszakban.