Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Berki Krisztián édesanyja megszólalt az örökségről

Különleges tárgyat szemelt ki magának a gyászoló édesanya.

Maga alá temeti a gyász Berki Krisztián édesanyját. Egy gyermek elvesztése mindig felfoghatatlan fájdalom egy szülő részére, így nem is csoda, hogy a celeb édesanyjának a szíve is összetört.

Júlia asszony élete május 6-án változott meg végérvényesen, ugyanis akkor közölték vele telefonon, hogy meghalt a fia. Krisztián halála begyógyíthatatlan sebet hagyott a lelkén, de pszichológushoz nem akar fordulni, mivel nem hisz a szakmában. Az azonban célt ad neki, hogy jövőhéten Budapestre készül utazni, a Farkasréti temetőbe, a fia sírjához – tudta meg a Naphíre oldala.

– Tudom, hogy ő nem drogozott, gyűlölte az italt, gyűlölte a cigarettát. Nekem is rejtély, hogy került a lakására a kábítószer. Sír a lelkem, ha ahhoz nyúlt, bármekkora fájdalma is lehetett, ő erősebb volt annál, hogy abba meneküljön – fakadt ki Júlia asszony, aki szeretné megtudni, mi miatt halt meg Berki Krisztián.

Az édesanya egyébként féltve őrzi fia utolsó ajándékait, az orchideát és Denvert, a francia bulldogot.

– Soha nem kértem a kisfiamtól semmit, nekem az volt az ajándék, ha boldognak láthattam őt. Az örökségéből is csak egy dologra vágyom. Nem, nem a 15 millió forintos Rolex órájára. Én azt a gyöngyből készült karkötőt kértem, amit Krisztián mindig magán viselt. Felteszem majd a kezemre, és többet le sem veszem róla. Amíg élek, örökké velem lesz – mondja könnyes szemmel a naphire.hu-nak Júlia asszony.