Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Berki Krisztián édesanyja megszólalt az örökségről - Trimedio News

Berki Krisztián édesanyja megszólalt az örökségről

Különleges tárgyat szemelt ki magának a gyászoló édesanya.

Maga alá temeti a gyász Berki Krisztián édesanyját. Egy gyermek elvesztése mindig felfoghatatlan fájdalom egy szülő részére, így nem is csoda, hogy a celeb édesanyjának a szíve is összetört.

Júlia asszony élete május 6-án változott meg végérvényesen, ugyanis akkor közölték vele telefonon, hogy meghalt a fia. Krisztián halála begyógyíthatatlan sebet hagyott a lelkén, de pszichológushoz nem akar fordulni, mivel nem hisz a szakmában. Az azonban célt ad neki, hogy jövőhéten Budapestre készül utazni, a Farkasréti temetőbe, a fia sírjához – tudta meg a Naphíre oldala.

– Tudom, hogy ő nem drogozott, gyűlölte az italt, gyűlölte a cigarettát. Nekem is rejtély, hogy került a lakására a kábítószer. Sír a lelkem, ha ahhoz nyúlt, bármekkora fájdalma is lehetett, ő erősebb volt annál, hogy abba meneküljön – fakadt ki Júlia asszony, aki szeretné megtudni, mi miatt halt meg Berki Krisztián.

Az édesanya egyébként féltve őrzi fia utolsó ajándékait, az orchideát és Denvert, a francia bulldogot.

– Soha nem kértem a kisfiamtól semmit, nekem az volt az ajándék, ha boldognak láthattam őt. Az örökségéből is csak egy dologra vágyom. Nem, nem a 15 millió forintos Rolex órájára. Én azt a gyöngyből készült karkötőt kértem, amit Krisztián mindig magán viselt. Felteszem majd a kezemre, és többet le sem veszem róla. Amíg élek, örökké velem lesz – mondja könnyes szemmel a naphire.hu-nak Júlia asszony.