Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Szorcsik Viki őszintén mesélt a családalapításról – Nem tudnám elképzelni, hogy három gyermeket neveljek

Viki Palik László, Hová tűnt? című műsorában mesélt élete ezen részéről.

– Ha most el akarom kezdeni a családalapítást, akkor is eltelik egy év minimum – ha mondjuk most teherbe esnék –, és ha megszülném a babát, akkor 44 éves leszek, akkor 60 évesen mennék érte az értettségi bankettre. Ezt nem látom már. Soha nem voltam nagy családalapító, és ebben a szellemben élő típus. Eddig mindig elvoltam valakivel, amíg közösen jól éreztük magunkat, de nagy terveim senkivel nem alakultak ki. Itt a gyűrű, és szeretném, hogy húzzuk fel az esküvői ruhát. Nem tudom, valahogy az ember irányítgatja a sorsát, és szerintem föntről sem pakolgatnak rám olyan dolgot, ami nem nekem való – árulta el a Jóban Rosszban sorozat egykori sztárja.

Mindezt annak ellenére mondja Viki, hogy egy klasszikus nagy családból jött, ahol két testvérével nőtt fel.

– Nem tudnám elképzelni, hogy három gyermeket neveljek. Ennél – bármennyire is rosszul hangzik – én önzőbb vagyok. Nem tudok olyan figyelmet adni mind a háromnak, hogy elégedett legyek. Ez is talán a maximalizmusomból fakad. És ha nem tudnék mindenkinek egyenlő figyelmet adni, akkor a fejemben már nem úgy kattognának a dolgok, és megborulna valami. Az anyukámat és az apukámat nagyon becsülöm, mert ők ránk tették fel az életünket. Én ezzel ráadásul el is késtem, mert anyukám 19 éves volt, amikor a nővéremet szülte – mesélte, majd hozzátette, az élet ezt is alakítani fogja.

– Most kitolódik minden, lehet, hogy fogok szülni egy gyermeket, de nem ez az elsődleges cél. Megtaláltam a saját világomat, és nem gondolom, hogy ezért engem meg kell bélyegezni, vagy kevesebbnek kell tituálni – mondta Viki.

A színésznő a beszélgetés folytán mesélt arról is, nem szereplője a bulvárnak és tudatosan óvja a magánéletét. Szakmailag nagyon is aktív, jelenleg is színházban játszik.

Fotó: Hová tűnt? / Palikék Világa by Manna