Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nyolc nő jelentette fel egyszerre Árpa Attilát

A színész ugyan megpróbálkozott az internetes társkereséssel, de elég hamar dugába dőlt a terve.

Több nő ugyanis nem akarta elhinni, hogy valóban vele beszélget.

Az internetes társkeresésnek is megvannak a maga hátrányai, amelyek döntő részét az álprofilok teszik ki. Nem egy hírességgel esett már meg, hogy valaki a nevében kezdett el csetelni, így nem meglepő, hogy sokan már kétkedve fogadják, ha egy sztárral van szerencséjük beszélni a neten. Hasonló csapdába esett Árpa Attila is, aki A Nagy Ő című műsorban fogja keresni a szerelmet.

Mint arról a színész a Tények Pluszban beszámolt, az ismerkedés szinte minden létező formájával próbát tett már, ám még mindig nem sikerült megtalálnia a tökéletes társat. Bár társkeresővel is próbálkozott, rosszabbul sült el, mint azt gondolta.

– Volt ott egy szánalmas kísérletem, de gyorsan el is halt, mert ha jól emlékszem, nyolc nő egyszerre jelentett fel, hogy kamuprofillal Árpa Attilának merészelem kiadni magam. Nem hitték el, hogy valóban én vagyok – fejtette ki a színész, továbbá azt is megjegyezte, igen szkeptikus azzal kapcsolatban, létezik-e egyáltalán örökre szóló szerelem, illetve olyan nő, aki mellett egy életen át lehorgonyozna. Mindenesetre jó lehetőségként tekint A Nagy Ő című műsorra, ahol talán ezúttal rámosolyog majd a szerencse.