Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Haddad Henrik: A gyermekeim abban nőttek föl, hogy apa a színpadon dolgozik

A zene, az éneklés mellett rádiózik, műsort vezet és elsősorban ma már édesapa.

Huszonnégy évvel ezelőtt ismerte meg az ország Haddad Henriket. Éveken át táncolt és énekelt a hatalmas sikert elérő Picasso Branch együttesben. Azóta sem tért el a zenétől, ugyanis ma is van egy zenekara, ám időközben az élete része lett a műsorvezetés és a rádiózás. Sőt! A Hétfőn 7fő című műsor is az ő nevéhez kapcsolódik, melyben hat másik társával beszélik ki hétről hétre az aktuális, mindenkit érintő témákat. A Trimedio Newsnak többek között erről is mesélt.

– Hétfőn 7fő! Frappáns cím. De hogy jött a műsor ötlete?

– Nem teljes egészében az én ötletem volt. Már csak azért sem, mert ha a műsor struktúráját nézzük, heten beszélgetünk, ilyet pedig már láthatott a közönség például a Heti Hetes kapcsán. Annyiban azonban mi különbözünk, hogy mi inkább közéleti, nem pedig politikai témákat dolgozunk föl. Igyekeztünk olyan embereket megkeresni, akikről nagyjából tudom, nem feltétlenül gondolják ugyanazt a világról. Direkt az élet különböző területeiről válogattuk, olyan személeket, akik általában különböző felületeken hallatni is szokták a hangjukat. A műsor üzenete: azért, mert különböző állásponton vagyunk, lehet értelmesen és konstruktívan beszélgetni egymással. Bizonyos témákat járunk körbe, ezzel példát mutatva a közönségnek, hogy azért, mert nem egy helyről jöttünk, el tudjuk fogadni mások véleményét és gondolatát. Erre hivatott a Hétfőn 7fő, és azért választottuk a műsor megjelenésének a hétfőt, mert ez a nap indítja el a hetet, ilyenkor elindul egy következő periódus. Büszke vagyok, hogy egy ilyen jó csapatot sikerült összehozni. Külön-külön is fantasztikusak, együtt pedig zseniálisak. A felvételek után sokszor órákig maradunk még beszélgetni, nevetgélni a stúdióban, szeretjük egymás társaságát a műsoron kívül is. Szeretném megemlíteni a műsorkészítőket is, akik megteremtik számunkra azt a környezetet, amiben mi jól tudunk dolgozni.

DSC05072

– Így hónapokkal az első adás után biztos vannak visszajelzések. Szeretik az emberek a műsort?

– Eddig hét adás ment le, kettő még a tarsolyunkban van. Ősszel folytatjuk a felvételeket, mert nyáron mindenki nyaralt, és nekem is rengeteg egyéb feladatom van. A visszajelzések jók, és két dologgal találkoztam szembe a műsorkészítéssel kapcsolatban. Az egyik, ez egy YouTube-os tartalom, ami új műfaj, hiszen mindenki a tömör tévéműsorokhoz van szokva. A Hétfőn 7fő hosszú, nagyjából két órás, aminek meg van a maga közönsége. A másik, ami megint csak egy sztereotípia, mivel a műsor struktúrája hasonlít a Heti Heteshez, akarva akaratlanul is összehasonlítják a kettőt. Pedig csak abban egyforma, hogy itt is hét ember beszélget. Nálunk a csapattagok az első adáskor találkoztak először, nem ismerték korábban egymást, és ütköztetve vannak a szempontok. Nem egy nézetet vall mindenki, hanem a különböző álláspontokat mutatjuk meg. Természetesen folyamatosan formálódik, de nagyon jó úton halad. Szeretjük, és nagy előnye, mivel ez YouTube-os tartalom, a világ minden pontjáról el lehet érni az adásokat. Tudja mindenki, hogy az internetnek van a jövője, ami megint csak nekünk kedvez. Ha elszegődnénk egy csatornához, már nem tudnánk megtartani azt a fajta függetlenségünket, amiért ezt elkezdtük. Ez egy könnyed, szórakoztató műsor, provokatívmentes, és célunk, hogy minél többen megismerjék és szeressék.

– Hogy telt a nyarad? Sok munkád volt idén?

– Van egy zenekarom két különböző szolgáltatással dolgozunk. Az egyik vonal akusztikus, melynek a Just B’coz nevet adtunk. A másik felállás a Ricky party’n zenekar, ami egy bulisabb vonal, slágerekkel szórakoztatjuk a közönséget. Nagyon szerencsésnek mondhatom magam, rengeteg helyen játszottunk. Óriási bulijaink szoktak lenni, és a felhők fölött járok, mert annyira élvezem. Fantasztikus muzsikusokkal dolgozhatok. A zenélés mellett számos műsorvezetői felkérésem is van, ebben a szerepben is nagyon jól érzem magam. Akik felismerték ezt az adottságomat, nagy szeretettel élnek a lehetőséggel, hogy meghívnak. Imádok a közönséggel együtt működni, bármiről is legyen szó. Nincs két ugyanolyan rendezvény, ezáltal lesz számomra is nagyon változatos. A tánc a pandémia idején nagyon háttérbe szorult. Ritkán kapok ilyen jellegű felkérést. A legnagyobb ajándék az élettől, hogy nem kell választanom, melyik munkámat akarom csinálni. Mindegyik az életem része, és ez így van rendben. A júliusom kicsit szellősebb volt, annak az időszaknak a nagy részét a gyermekeimmel igyekeztem tölteni.

– Hogy tudod egyensúlyba hozni a sok munkádat a családdal?

– Négy gyermekem van, ők abban nőttek föl, hogy apa a színpadon dolgozik. A Sztártitkok című rádióműsoromban olyan emberekkel beszélgetek, akikkel a magánéletemben is, ezt is nagyon élvezem. Most már kezdek ebben is rutinossá válni, így egyre kevesebb időt vesz igénybe, nem veszem ezt el a családomtól. Valahogy az élet mindig úgy hozza, hogy mindenre marad elegendő idő. A gyermekeimnek nem okoz traumát, ha egy közös programra nem tartok velük, megértik, hogy koncertem, fellépésem, elfoglaltságom van, és dolgozom. Nekik ez egy teljesen normális, elfogadott dolog.

HADDAD HENRIK RICKY 1