Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Sajátos módját választja a kikapcsolódásnak Magyar Attila

Reál tárgyak tanulásával és gőzmozdonyok tanulmányozásával kapcsolódik ki a színész.

Sajátos módját választja a kikapcsolódásnak Magyar Attila, aki egész évben előadásról előadásra siet. Pedig a színész anno egészen más pályát képzelt el magának.

– Mozdonyvezető szerettem volna lenni. Nem tudom miért, de nekem az mindig tetszett. Aztán máshogy alakult, Debrecenben mindenki rocksztár vagy színész szeretett volna lenni a 70-es évek végén. Én belekóstoltam a zenébe és a színházba is, végül mindkettő az életem része maradt – mondta a 95.8 Sláger FM-en Magyar Attila, akinek életét nagyban átformálta a járványhelyzet.

– A karanténidőszak alatt én leginkább azzal töltöttem az időt, hogy megcsodáltam, hogyan nő a fű, miként rajzanak a méhek. Ez a nyugodtság pedig megmaradt, visszavettem a harcos természetemből. Letettem a hatalmas igazságérzetem miatti harcosságról, helyette abszolút nyugalom van – árulta el a színész, aki sajátos módon töltődik fel.

– Tanulok, amikor csak egy kis időm is van forgatom a biológia-kémia-fizika könyveket, megnézem az ELTE előadásokat és minden olyan információt igyekszem magamba szippantani, ami ezekhez a tárgyakhoz kapcsolódik. Emellett ha A-ból B-be igyekszem és az időm engedi, mindig útba ejtem a Tatai úti Vasúttörténeti Parkot. Szeretem megcsodálni a gőzmozdonyokat, lenyűgöznek ezek a csodás ember alkotta művek. Engem ezek tanulmányozása teljesen megnyugtat – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Magyar Attila. A beszélgetés itt hallgatható meg: