Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kórházba került Maros Gábor

Hetek óta fekszik az intézményben a színművész-operaénekes.

Maros Gábor ma lett 75 éves, ám a születésnapját nem töltheti otthon imádott feleségével. A színművész-operaénekes egy ideje gyengélkedik, s jelenleg is kórházi kezelésre szorul. Barátai és kollégái semmit nem tudnak az állapotáról, de nagyon aggódnak érte.

A Blikk a születésnapja alkalmából szerette volna felköszönteni a színművészt, ám úgy értesültek, egy ideje kórházban kezelik.

– Sajnos, nem sok mindent tudok róla, csak annyit, hogy nincs jól, hetek óta kórházban van – mesélte a lapnak a színész egyik kollégája. – Nem tudjuk, hol fekszik és pontosan mi a baja, pedig szívesen meglátogatnánk. A telefonját a felesége kezeli, de ő sem túlzottan közlékeny, csak annyit mond, hogy gyengélkedik, ezért szorul orvosi kezelésre. Úgy tudom, a tavalyi sztrókja után teljesen felépült, de aztán ki tudja, mi lehet a gond…

Maros Gábornak éveken keresztül komoly anyagi gondjai voltak, hiszen egy színház vagy társulat sem alkalmazta, így 61 ezer forintos nyugdíjából próbált megélni. Ám tavaly sikerült eladnia a házát, ezzel kilábalt a gödörből, de magánéleti gondjai is adódtak, aztán sztrókot kapott. Végül a házaspár ismét egymásra talált, majd a színész egészsége is helyrejött.