Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kökény Dani veszi át a súlyosan megsérült Kálóczi Réka helyét a Sztárban sztár leszek!-ben

A TV2 szombaton este jelentette be döntését.

A táncpróbán történt balesete után azonnal meg kellett műteni a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjét, Kálóczi Rékát, aki a talpa helyett a térdére érkezett a színpadon. Sérülése miatt vasárnap este nem tud színpadra állni, sőt a versenyt sem tudja folytatni. “Az a baj, hogy járni sem tudok segítség nélkül. Azt is csak nagyon lassan. Ez pedig nem összeegyeztethető a versennyel” – nyilatkozta a Tények Plusznak a műtéten átesett fiatal tehetség.

Mestere, Pápai Joci el sem hitte a történteket. Osztozik a versenyzője fájdalmán és szavakba sem tudja önteni, mennyire elkeseredett.

– Ez nagyon-nagy veszteség lehetett Rékának. Lelkiekben ezt feldolgozni és megélni azt, amiért kőkeményen megharcolt és dolgozott, hogy ezt most el kell engednie, biztos időbe telik feldolgoznia – nyilatkozta szomorúan. Az énekesnek mégis döntenie kellett. Újranézte a Középdöntőt és kiválasztott egy újabb énekest a tehetséges versenyzők közül. Úgy döntött, a 17 éves Kökény Dániellel teszi erősebbé a csapatát.

Dani először nem hitt a fülének, hogy mégis továbbjutott.

– Nagyon-nagy a teher rajtam, mivel feleannyi időm van felkészülni az élő-show-ra, mint a többieknek, viszont úgy érzem, a Középdöntő után tanultam annyit, hogy talán még erősebben is térek vissza. (…) Erre a világra vágytam, hogy stúdióba járjak, vagy stylistokhoz menjek ruhákat próbálni, tehát imádom ezt az egészet és örülök, hogy lehetőségem adódott, hogy újra itt lehessek – vallotta be.