Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Kökény Dani veszi át a súlyosan megsérült Kálóczi Réka helyét a Sztárban sztár leszek!-ben

A TV2 szombaton este jelentette be döntését.

A táncpróbán történt balesete után azonnal meg kellett műteni a Sztárban Sztár leszek! versenyzőjét, Kálóczi Rékát, aki a talpa helyett a térdére érkezett a színpadon. Sérülése miatt vasárnap este nem tud színpadra állni, sőt a versenyt sem tudja folytatni. “Az a baj, hogy járni sem tudok segítség nélkül. Azt is csak nagyon lassan. Ez pedig nem összeegyeztethető a versennyel” – nyilatkozta a Tények Plusznak a műtéten átesett fiatal tehetség.

Mestere, Pápai Joci el sem hitte a történteket. Osztozik a versenyzője fájdalmán és szavakba sem tudja önteni, mennyire elkeseredett.

– Ez nagyon-nagy veszteség lehetett Rékának. Lelkiekben ezt feldolgozni és megélni azt, amiért kőkeményen megharcolt és dolgozott, hogy ezt most el kell engednie, biztos időbe telik feldolgoznia – nyilatkozta szomorúan. Az énekesnek mégis döntenie kellett. Újranézte a Középdöntőt és kiválasztott egy újabb énekest a tehetséges versenyzők közül. Úgy döntött, a 17 éves Kökény Dániellel teszi erősebbé a csapatát.

Dani először nem hitt a fülének, hogy mégis továbbjutott.

– Nagyon-nagy a teher rajtam, mivel feleannyi időm van felkészülni az élő-show-ra, mint a többieknek, viszont úgy érzem, a Középdöntő után tanultam annyit, hogy talán még erősebben is térek vissza. (…) Erre a világra vágytam, hogy stúdióba járjak, vagy stylistokhoz menjek ruhákat próbálni, tehát imádom ezt az egészet és örülök, hogy lehetőségem adódott, hogy újra itt lehessek – vallotta be.