Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Napokig egy sátorban fagyoskodott Pataki Ádám

A sátorozós program nem sikerült problémamentesre…

Igazán gondos apuka Pataki Ádám, aki mindig nagy figyelmet fordít arra, hogy a lehető legtöbb időt töltse gyermekeivel. Most fiával szervezett közös programot és egy apa-fia tábor keretében együtt töltöttek néhány napot. Míg Marcinak meg sem kottyant a dolog, édesapja kis híján megfagyott a sátorban.

– Fantasztikus élményekkel tértünk haza a táborból. Igaz, rögtön az elején volt némi nehézségünk, mert kiderült, hogy sátorállításban nem vagyok annyira jó. Aztán a többi apukával közösen megoldottuk a dolgot. Az első napon apa-fia focimeccsen vettünk részt, bogrács gulyásoztunk, aztán jött az este – mondta a 95.8 Sláger FM-en Pataki Ádám, akinek kicsit stresszesen teltek az estéi a sátorban.

– Claudia hajlamos egyébként is túlfélteni Marcit, de most egy külön kiselőadást tartott, hogy Marcit hány rétegbe, hogyan öltöztessem fel éjszakára. Fáradt is volt első este, maga kérte, hogy most már feküdjünk le aludni. Remek hálózsákja volt, jól be is öltöztettem, ahogy elhelyezkedett, azonnal el is aludt. Nem úgy, mint én! Én ugyanis nem sokat aludtam, mert fáztam – vallotta be a mestercukrász, aki ennek ellenére kiválóan érezte magát.

– Nagyokat sétáltunk, ajándékot készítettünk Claudiának meg nyársat az esti szalonnasütéshez. Sőt, még horgásztunk is. Nagyon jó, örök emlékekkel tértünk haza – árulta el az ’ÉdesKettes’ – ben Pataki Ádám. A beszélgetés itt hallgatható meg:

Fotó: RTL Klub/Sajtóklub