Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Legyőzte a rákot Pataky Attila

Műtét nélkül győzte le a daganatos elváltozást Pataky Attila.

Az Edda Művek énekese saját történetével hívja fel a figyelmet a szűrővizsgálatok fontosságára.

Pataky Attila félévenként jár szűrővizsgálatra, ugyanis évekkel ezelőtt a saját bőrén tapasztalta meg, hogy a kivizsgálás akár életet is menthet.

A zenész bevallotta, elég bevállalós életet élt, ezért a baj megelőzése érdekében sűrűn látogatja orvos barátját. Elmondása szerint így a következő 15 éve garantálva van. Ugyanakkor azt is tudja, hogy a férfiak nehezen veszik rá magukat a szűrésekre, ezért azt üzeni nekik, hogy ha komolyan veszik a szerelmet és a szexuális életet, akkor is érdemes 1-2 évenként elmenni egy urológiai vizsgálatra. A bajok megelőzhetőek, emellett a hosszan tartó örömteli párkapcsolatot is könnyebben garantálja.

Pataky Attilánál 6 évvel ezelőtt diagnosztizáltak daganatos elváltozást. Akkor úgy döntött, nem vállalja a műtétet, hanem megkeresi a kiváltó okot és megszünteti azt. Ám kiemeli: ez nem igaz mindenkire, van, hogy már csak a műtét segít.

A zenész a Borsnak elmesélte, miután hazaért az orvostól, elolvasta Dr. Hamer – Orvostudomány a feje tetején című könyvét és rájött, hogy mi okozta a bajt, majd elindult a gyógyulás útján.

– Az okot kell megszüntetni, legyen az párkapcsolat, munkahely, csalódás vagy bármi – javasolta Attila, akivel az orvosok közül egyre többen egyetértenek abban, hogy a betegségek jelentős része lelki okokra vezethető vissza.