Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Hatalmas döntésre szánta el magát Liptai Claudia

A műsorvezető sosem titkolta, ha az élete nehezebb periódusba került.

Kendőzetlen őszinteségéről, kifinomult humoráról ismerte meg az egész ország Liptai Claudiát, aki sosem rejti véka alá azt, amit gondol. Mostanra még inkább úgy érzi, hogy fel kell vállalni azt is, ha a helyzet nem épp a legrózsásabb.

– Mindig is úgy éltem az életem, ilyen vagyok, hogy nem tartom fenn a képet, hogy ’minden jó’, miközben közel sincs így. Közel az ötvenhez még inkább szükségét érzem annak, hogy így éljen az ember. Nem lehet leplezve élni, őszintén kell válaszolni arra a kérdésre, hogy ’hogy vagy?’, akkor is, amikor nem a legjobb a helyzet. Én így teszek és ettől sokkal jobban érzem magam, mintha valami egészen mást mutatnék, mint ami valójában van – árulta el Liptai Claudia, aki nem tartja gyengeségnek, ha valaki felvállalja az érzéseit.

– Sokan mondták nekem, hogy milyen erős vagyok, hogy ki merek állni, el merem mondani, ami van. Volt, aki féltett ettől és azt javasolta, hogy ne tegyem, mert visszaélnek majd a sebezhetőségemmel. Ha így is lenne, egyrészt szerintem a sors elrendezi majd, másrészt pont, hogy nem gyengeségnek tartom, ha valaki felvállalja, ami van. Épp, hogy az erő jele az, amikor ki merjük mondani: most nem jó – tette hozzá a műsorvezető, aki két szempont szerint éli mindennapjait.

– Egyrészt nem vagyok hajlandó olyan emberekkel kapcsolatot tartani, aki lehúznak, negatívak. Senkinek nincs erre szüksége, jobb ezeket a kapcsolatokat leépíteni. Másrészt mindig az adott napra koncentrálok. Bármikor összeomolhat az élet – ahogy a szomszédban is egy szempillantás alatt robbant ki a háború – igyekszem úgy élni, hogy az adott napra koncentrálok. Abból kell kihozni a maximumot – mondta a 95.8 Sláger FM ’ÉdesKettes’ című műsorában Liptai Claudia. A beszélgetés itt érhető el: