Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Már nem egyedül tölti a karácsonyt Vavra Bence

A fiatal énekes nagyon népszerű a lányok körében, mégsem él párkapcsolatban. Legalábbis egyelőre…

Jó ideje a szinglik táborához tartozik, de ezen egyáltalán nem bánkódik Vavra Bence. A szerelem egyelőre nem köszöntött be az életébe, de az ünnepeket már nem egyedül tölti.

– Intenzív időszakot tudhatok magam mögött, egyszerűen nem volt időm ismerkedni. Továbbra is nyitott vagyok egy kapcsolatra, de nem keresem erőszakosan a páromat. Mint minden fiatal, én is járok társaságba, ismerkedem új emberekkel. Hiszek benne, hogy jönni fog, amikor és akinek jönnie kell – mondta a Borsnak.

A karácsonyt idén még egyedül tölti, de nem magányosan. Szülei korán elváltak, édesapjával és édesanyjával is nagyon jó kapcsolatot ápol.

– Ilyenkor körbejárom az országot, hogy meglátogassam a családot, igaz, most még barátnő nélkül. Nagy a távolság közöttünk, de nem bánom a sok utazást, mert így sokat vagyunk együtt – fűzte hozzá.

A napokban Vavra Bence nagy vágya teljesült, kutyagazdi lett. Egy alig több mint féléves tündéri keverék kisfiút fogadott örökbe.

– A Dancing with the Stars után – bár sok felkérésem van – most egy kicsit nyugisabb hónapok elébe nézek, így jut elég idő egymásra, hogy igazán összeszokjunk – mesélte boldogan. – Még csak másfél hete van nálam, de jól megtaláltuk a közös hangot, rendkívül okos. Januártól izgalmas lesz, ugyanis egy tréningbe kezdünk a kutyaiskolában – mondta.