Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Veterán autók
Lovassport
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Már nem egyedül tölti a karácsonyt Vavra Bence

A fiatal énekes nagyon népszerű a lányok körében, mégsem él párkapcsolatban. Legalábbis egyelőre…

Jó ideje a szinglik táborához tartozik, de ezen egyáltalán nem bánkódik Vavra Bence. A szerelem egyelőre nem köszöntött be az életébe, de az ünnepeket már nem egyedül tölti.

– Intenzív időszakot tudhatok magam mögött, egyszerűen nem volt időm ismerkedni. Továbbra is nyitott vagyok egy kapcsolatra, de nem keresem erőszakosan a páromat. Mint minden fiatal, én is járok társaságba, ismerkedem új emberekkel. Hiszek benne, hogy jönni fog, amikor és akinek jönnie kell – mondta a Borsnak.

A karácsonyt idén még egyedül tölti, de nem magányosan. Szülei korán elváltak, édesapjával és édesanyjával is nagyon jó kapcsolatot ápol.

– Ilyenkor körbejárom az országot, hogy meglátogassam a családot, igaz, most még barátnő nélkül. Nagy a távolság közöttünk, de nem bánom a sok utazást, mert így sokat vagyunk együtt – fűzte hozzá.

A napokban Vavra Bence nagy vágya teljesült, kutyagazdi lett. Egy alig több mint féléves tündéri keverék kisfiút fogadott örökbe.

– A Dancing with the Stars után – bár sok felkérésem van – most egy kicsit nyugisabb hónapok elébe nézek, így jut elég idő egymásra, hogy igazán összeszokjunk – mesélte boldogan. – Még csak másfél hete van nálam, de jól megtaláltuk a közös hangot, rendkívül okos. Januártól izgalmas lesz, ugyanis egy tréningbe kezdünk a kutyaiskolában – mondta.