Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Így tölti a karácsonyt Beleznay Endre – „A lányommal szoktunk összeesküdni egymás háta mögött”

Jut idő a pihenésre is, de 26-án már színpadra áll.

A művészek életében nincs megállás az ünnepek alkalmával sem, Beleznay Endrénél sincs ez másképp. Sűrű karácsony elébe néz, szombaton útnak indul feleségével a vidéken élő családhoz, hogy közösen ünnepeljenek.

– Ritkán vagyunk az ünnepekkor itthon, a terveink szerint két nap alatt körbe utazzuk a családot. Először a feleségem, majd az én szüleimet is meglátogatjuk. Főleg ilyenkor van lehetőség találkozni a rég nem látott rokonokkal is – kezdte a Trimedio Newsnak. – Bár a vészjóslók azt gondolták, decemberben nem igen lehet majd dolgozni, de hála istennek rengeteg munkám van. 26-án is játszani fogok, és a két ünnep között sem lesz ez másképp. Januárban és februárban is akad majd bőven feladatom, de egy kicsit talán lazább lesz, mint az év egyéb időszaka – mondta.

image1 2

A színművész ajándékozási szokásairól is mesélt, elárulta, milyen szempontok fontosak a választásnál.

– Az ajándékok beszerzése leginkább a feleségem feladata, nálam sokkal jobban csinálja. (nevet) A lányom már egész kiskorától jó szervező, vele együtt szoktunk összeesküdni egymás háta mögött. Igyekszünk olyan meglepetéssel készülni, ami egyrészt hasznos, másrészt nagy valószínűséggel örömet is okoz a szeretteinknek. Mivel most nem leszünk itthon, az ünnepet Bodzával kezdjük, de neki már meg van a saját élete, a karácsony nagy részét a párjával tölti – mesélte.

Érdeklődésünkre azt is elárulta, nagyon ritkán szoktak karácsonyfát állítani, ennek pedig egyszerű oka van.

– Ritkán megyek el fáért az időhiány miatt, de megesett, hogy vidéken játszottunk, és a vendéglátóinknak köszönhetően a teljes társulat egy-egy élő fával tért haza. Valahol van egy műfenyőnk, de idén nem fogjuk feldíszíteni. Az ünnepi hangulatról azonban gondoskodtunk így is, egy virágkötő barátunktól kaptunk egy gyönyörű adventi koszorút gyertyákkal – fűzte hozzá.