Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Férjhez megy Orosz Barbara – Párizsban találkozott szerelmével

Orosz Barbarára Párizsban talált rá a szerelem, hamarosan pedig feleség lesz.

Orosz Barbara az elmúlt években nem sokat árult el a magánéletéről, annyi azonban nemrég kiderült, elrabolták a szívét. Egy francia férfi oldalán találta meg a boldogságot, aki nemrég a kezét is megkérte.

A csinos műsorvezető párja nem szeretne reflektorfénybe kerülni, de a megismerkedésük történetét szívesen osztotta meg. Párizsban ismerkedtek meg, amikor az odalépett hozzá a metrón. Ám előtte több jel is utalt arra, hogy megtalálja az igazit.

– Épp a szokásos szabadságomat töltöttem kint, és – ha jobban belegondolok – már az is árulkodó jel volt, hogy anyukámék váratlanul felhívtak, miszerint van egy olyan érzésük, hogy hamarosan rám talál az igazi – mesélte a Bestnek Orosz Barbara, ezt követően egy szív alakú kőben botlott meg, éppen ezért úgy gondolja, a szerelmük az égben köttetett, ráadásul sem a nyelv, sem a távolság nem okoz számukra problémát.

– Ő is sokat jön, én is sokat megyek hozzá, havonta egyszer elutazunk valahova együtt, minden percet megragadunk – tette hozzá a tévés, akinek a családja is rajong a titkos úriemberért.

Orosz Barbara a születésnapját is Párizsban töltötte, a párja pedig elvitte oda, ahol korábban abbna a bizonyos szív alakú kőben megbotlott… és megkérte a kezét. A műsorvezető elárulta, annyira zokogott, hogy a felére sem emlékszik annak, amit a párja modott neki.

– Márciusban pedig esküszünk. De hogy hol, az még titok. Annyit viszont elárulok, az esküvőt követően Budapesten lesz a bázisunk – árulta el Orosz Barbara.