Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Férjhez megy Orosz Barbara – Párizsban találkozott szerelmével

Orosz Barbarára Párizsban talált rá a szerelem, hamarosan pedig feleség lesz.

Orosz Barbara az elmúlt években nem sokat árult el a magánéletéről, annyi azonban nemrég kiderült, elrabolták a szívét. Egy francia férfi oldalán találta meg a boldogságot, aki nemrég a kezét is megkérte.

A csinos műsorvezető párja nem szeretne reflektorfénybe kerülni, de a megismerkedésük történetét szívesen osztotta meg. Párizsban ismerkedtek meg, amikor az odalépett hozzá a metrón. Ám előtte több jel is utalt arra, hogy megtalálja az igazit.

– Épp a szokásos szabadságomat töltöttem kint, és – ha jobban belegondolok – már az is árulkodó jel volt, hogy anyukámék váratlanul felhívtak, miszerint van egy olyan érzésük, hogy hamarosan rám talál az igazi – mesélte a Bestnek Orosz Barbara, ezt követően egy szív alakú kőben botlott meg, éppen ezért úgy gondolja, a szerelmük az égben köttetett, ráadásul sem a nyelv, sem a távolság nem okoz számukra problémát.

– Ő is sokat jön, én is sokat megyek hozzá, havonta egyszer elutazunk valahova együtt, minden percet megragadunk – tette hozzá a tévés, akinek a családja is rajong a titkos úriemberért.

Orosz Barbara a születésnapját is Párizsban töltötte, a párja pedig elvitte oda, ahol korábban abbna a bizonyos szív alakú kőben megbotlott… és megkérte a kezét. A műsorvezető elárulta, annyira zokogott, hogy a felére sem emlékszik annak, amit a párja modott neki.

– Márciusban pedig esküszünk. De hogy hol, az még titok. Annyit viszont elárulok, az esküvőt követően Budapesten lesz a bázisunk – árulta el Orosz Barbara.