Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Nagy Sándor és szerelme szakítottak, pedig már lánykérésre számított mindenki

Két héttel ezelőtt Nagy Sándor az ATV-nek arról nyilatkozott, szeretne már gyereket.

Úgy fogalmazott, a gyermekáldás már benne van élete paklijában. A párkapcsolata akkor még látszólag rendben volt, ehhez képest most az a hír érkezett, hogy a páros nemrég szakított.

A művész a Hot magazinnak mesélte el, mi történt, miért adták fel a látszólag békésnek tűnő kapcsolatot a párjával, akivel kicsivel több mint egy éve voltak együtt.

Nagy Sándor az interjúban azt mondta, már néhány hónapja megtörtént a különválás.

– Együtt éltünk, közös terveink voltak, de végül nem úgy alakultak a dolgaink. Nincs speciális oka a szakításnak; persze, lehet, hogy benne volt a sok utazásom, elfoglaltságom, de nem nevezném fő tényezőnek. Valóban más volt a bioritmusunk, ő építészmérnök, azaz civil, de ez nem okozott problémát kezdetben. Korábban versenytáncolt, így a művészet mellett a művészek élete sem volt idegen a számára. (…) Közös megegyezéssel váltunk el – mesélte Nagy Sándor.

Azt is elárulta, nem gubózik be, nyitott az új kapcsolatra.

– Sok emberrel találkozom a mindennapokban, de rengeteg a munkám, így nem unatkozom a hétköznapokban. Az ‘agglegény’ címkét talán azért ragasztották rám, mert ezelőtt bő négy évig egyedül éltem, de azt megelőzően négy hosszabb párkapcsolatom volt. Ennyi idősen nem erölködöm, és nem mások véleménye befolyásolja majd a döntéseimet – jelentette ki a párválasztással és párkereséssel kapcsolatban a színész.