Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Berki Mazsi Zanzibár után egy újabb méregdrága luxushotelben romantikázik új szerelmével

Az is kiderült, mennyi pénzt költenek a „Paradicsomban”.

Berki Mazsi csak nemrég érkezett haza a családi vakációjáról a kislányával és új szerelmével, Zoltánnal, ám máris egy újabb álomnyaraláson vesznek részt közösen. Az édesanya az év elején egy vadiúj, ötcsillagos luxushotelben pihent a kedvesével és a gyermekével Zanzibáron, ahol több százezer forintba került egyetlen éjszaka. Akkor igazi királynőként élvezhette napokon keresztül az elé táruló mesebeli tájat, ám ezúttal sincs oka panaszra. Bár a közösségi oldalán már megosztott néhány fotót arról, hogy ismét egy egzotikus helyen üdül, ám eddig nem derült ki, mi is volt a pontos úti céljuk.
Most kiderült, mely trópusi szigeten romantikáznak a szerelmesek. A Bors információi szerint ezúttal sem aprózták el a dolgokat, hiszen Berki Krisztián özvegyét ismét egy méregdrága kiruccanásra vitte a kedvese. Az üzletembernek nem akármilyen összeget kellett kifizetnie, ugyanis egy éjszakáért közel 400 ezer forintot perkált ki azért a luxusvilláért, amelyben megszálltak a Maldív-szigeteken.
Ez az álomszerű trópusi sziget az Indiai-óceán szívében található, mindennek tetejébe 10 étteremmel, főzőtanfolyammal, megannyi sportolási lehetőséggel és tengerbiológiai központtal is várja az érdeklődőket. A sziget – mondhatni – a fényűzés jegyében épült ki. Természetesen a villákban sem kell nélkülözni: azok saját terasszal és medencével csábítják a vendégeiket.
Mazsi és szerelme már közel két hete élvezhetik a fényűzést, így Zoltánnak mélyen a zsebébe kellett nyúlnia, hiszen csak a szállásukért mintegy 5 millió forintot fizethettek ki.