Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kiderült, miért árulja 22 szobás kúriáját Galambos Lajos

Az árából gyerekeinek és magának szeretne lakást venni.

Galambos Lajos családjával közösen döntött úgy, eladja a kúriáját. A Tények hétfői adásában azt is elárulta, csupán arról van szó, hogy gyerekeinek vesznek saját lakást, ő pedig szintén költözni tervez.
– Azért árulom a birtokot, mert kevesebb is elég. Egy olyan 22 szobás kúriában élünk a gyerekeimmel, amit nem tudunk kihasználni. Leültünk a gyerekekkel és megbeszéltük, hogy ennek így nincs értelme. Ez nem azért 22 szobás, mert én 22 szobát építettem, hanem azért, mert az Esterházy család annak idején ekkorát épített – mondta a trombitás.
– Nem vertem a mellemet, hogy van a Sas-hegyen egy házam. Most sem verem. El akarom adni, mert úgy alakult a helyzet. Aztán jött olyan, aki azt mondta: »Hát, adok érte ennyit, mert neked most úgyis kell a pénz«. A pénz mindig kell, de azért hülye nem vagyok, az eszem nem ment el – árulta el.
Szó esett arról is, miért nem vonult február 15-én be a börtönbe. Mint mondja, azért nem vonult be határidőre a börtönbe, mert az életét veszélyeztető betegsége miatt halasztást kapott. Az ügyvédje szerint az egészségi állapota véglegesnek mondható, bizonyos kezelésekkel is csak szinten tartható. Nem árulja el, milyen betegséggel küzd, mert elege van abból, hogy a közvélemény a magánéletén csámcsog.
– Hadd kérjem azt, hogy hagyjanak engem békén egy picit nyugodni! Épp eléggé megviselt engem ez az elmúlt hét év, és szeretném az életemben ezt a szakaszt teljesen lezárni. Mindennek alávetem magam, ami vár rám, vagy amilyen lehetőségem van – mondta a zenész.