Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Zsidró Tamás: A súlyom megdöntött minden eddigi negatív rekordot

Zsidró Tamás úgy érezte, kissé elszabadult a súlya. Januárban párjával karöltve életmódot váltott, azóta 7 kilótól szabadult meg.

Zsidró Tamás és kedvese márciusban ünneplik egyéves évfordulójukat. A mesterfodrász a hot! magazinnak árulta el, hogy a párjával nemrég Indiában jártak, az utazás pedig még inkább közelebb hozta őket egymáshoz. A kiruccanásuk kapcsán arról is mesélt a lapnak, hogy év elején életmódváltásba kezdtek, kiiktatták az étrendjükből a cukrot, a szénhidrátot, a nehéz húsokat és az alkoholt, az fegyelmezettségüknek pedig meg is lett az eredménye – mesélte.
– A súlyom megdöntött minden eddigi negatív rekordot, ezért úgy gondoltuk, megálljt kell parancsolni. Összesen hét hete étkezünk az új étrend szerint, és már 7 kiló mínusznál tartok. Közel húsz éve jógázom, ezért úgy gondoltam, egy indiai ajurvédás elvonulás még jobban segítene a megújulásban – mondta Zsidró.
– Fantasztikusan éreztük magunkat az ajurvéda-központban, ahol két hétig jógával, meditációval indultak a napjaink. Napi szinten ajurvédás orvosokkal konzultáltunk, akik különféle kezeléseket írtak elő: gyógynövényes, olajos masszázsokat kaptunk az egészségi állapotunknak megfelelően, valamint csak ajurvédás ételeket ettünk, Valentin-napon rizslevessel koccintottunk, ami meglehetősen tisztító hatású. Jót mosolyogtunk, hogy milyen »romantikus«, hogy így ünneplünk – tette hozzá.