Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Borbás Marcsi a vidéki emberek védelmére kelt

Szerinte felháborító, ahogyan a magyar sorozatokban ábrázolják őket, és sértő, hogy sokan hisznek az ott látott sztereotípiákban.

Borbás Marcsi évekkel ezelőtt költözött a férjével az Őrségbe, ahol ideje nagy részét a kertjének gondozása, a termelés és a főzés tölti ki, miközben igyekszik másokat is megtanítani arra, hogyan tehetnek azért, hogy egy fenntarthatóbb világban éljünk.
A műsorvezető egy podcastben elmondta, gyerekkorában rengeteget dolgozott a földeken a családjával, és bár akkor úgy vélte, felnőttként nem akar hasonló életet élni, ma már másként gondolkodik. Minden reggelét a kertjében indítja, látva, mennyi dolog vár rá. Ez az életmód teljesen lefoglalja, és nem érzi, hogy bármi is hiányozna neki. Az viszont bántja, ha lenézik a vidékieket.
– Nincs más téma, mint a »bunkó vidéki«, minden erről szól. Sértő, hogy sokan azt hiszik, akik vidéken élnek, azok ilyenek. Nem ilyenek. Intelligens emberek élnek vidéken, színházba járnak, olvasnak, gazdálkodnak, értenek a munkájukhoz. Akik ezeket a tévésorozatokat készítik, és ilyen képet festenek erről az országról…! Nagyon felháborító – mondta a műsorban, amit a Meglepetés szemlézett.