Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Megszületett Kustánczi Lia kisfia

A baba érkezése előtt komplikációk léptek fel az édesanyánál.

Szombaton született meg Kustánczi Lia első gyereke, édesanya a Benett nevet adta kisfiának. A 39 éves lemezlovasnál a szülés előtt komplikációk léptek fel.
– Vérvételre mentünk éppen, amikor benntartottak a kórházban, mert a pici nyomta a májamat. Az epeműködésem emiatt felborult, és allergiás reakció lépett fel. Viszketett a hasam és kiütéseim lettek. Azt mondta a doktor úr, hogy várandósan nem szedhetek semmilyen gyógyszert az allergia ellen. Várható volt, hogy a helyzet a következő napokban csak rosszabb lesz, így a császármetszés mellett döntött – mesélte a Borsnak Kustánczi Lia, majd elárulta, hogyan telnek a napjai mióta kisbabájával hazamehettek a kórházból.
– Benett nappal alszik, éjszaka fent van. Mondjuk a zenélés alatt hozzászoktam az éjszakázáshoz, úgyhogy ez a része nem annyira megerőltető. Az anyaság eddigi minden percét imádom! Ő egy igazi kis csoda. A mi csodánk. Kezdetben, főleg az első időszakban az édesanya jelenlétére 100%-osan szüksége van, de később sem tervezek ismét lemezlovasként dolgozni, itthon maradok és háziasszony leszek. Karrier szempontjából szerintem kimaxoltam mindent, hiszen 11 évig dolgoztam nemzetközi dj-ként – fűzte hozzá Lia.