Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Megszületett Kustánczi Lia kisfia

A baba érkezése előtt komplikációk léptek fel az édesanyánál.

Szombaton született meg Kustánczi Lia első gyereke, édesanya a Benett nevet adta kisfiának. A 39 éves lemezlovasnál a szülés előtt komplikációk léptek fel.
– Vérvételre mentünk éppen, amikor benntartottak a kórházban, mert a pici nyomta a májamat. Az epeműködésem emiatt felborult, és allergiás reakció lépett fel. Viszketett a hasam és kiütéseim lettek. Azt mondta a doktor úr, hogy várandósan nem szedhetek semmilyen gyógyszert az allergia ellen. Várható volt, hogy a helyzet a következő napokban csak rosszabb lesz, így a császármetszés mellett döntött – mesélte a Borsnak Kustánczi Lia, majd elárulta, hogyan telnek a napjai mióta kisbabájával hazamehettek a kórházból.
– Benett nappal alszik, éjszaka fent van. Mondjuk a zenélés alatt hozzászoktam az éjszakázáshoz, úgyhogy ez a része nem annyira megerőltető. Az anyaság eddigi minden percét imádom! Ő egy igazi kis csoda. A mi csodánk. Kezdetben, főleg az első időszakban az édesanya jelenlétére 100%-osan szüksége van, de később sem tervezek ismét lemezlovasként dolgozni, itthon maradok és háziasszony leszek. Karrier szempontjából szerintem kimaxoltam mindent, hiszen 11 évig dolgoztam nemzetközi dj-ként – fűzte hozzá Lia.