Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Onyutha Judit megmutatta húsz éves lányát

Igazi hölggyé cseperedett Onyutha Judit lánya, Panni, aki idén érettségizik.

Nem pusztán anya-lánya kapcsolatot ápol Onyutha Judit és lánya, Panni. Az egykori időjós úgy véli, igazi baráti viszony van kettőjük között. Judit és gyermeke sok időt töltenek együtt, legutóbb egy wellnessfürdőben élvezték egymás társaságát.
– Panni most 20 éves, eszméletlenül gyorsan rohan az idő mellettünk. Lázasan készülünk az érettségire, Panni nyelvi előkészítőre járt, és év vesztes is volt, ezért most fejezi be a gimit. Nagyon szeretünk együtt lenni, rengeteg közös programunk van. Nem csak anya-lánya kapcsolat van köztünk, Panni a legjobb barátnőm is egyben, mindent megbeszélünk. Ő is bízik bennem, és megosztja velem a titkait. A két fiú – a párom és a fiam – eléggé szótlanok, Pannival mi vagyunk a csacsogó pár, szeretem őt hallgatni. Együtt szoktunk menni wellnesselni, shoppingolni. Gyakran csinálunk anya-lánya napot. Cserélgetjük egymás ruháit. Mikor pár éve 15 kilót híztam, a legtöbb ruhámat Panninak adtam, olyanokat is, amelyekben a nézők a képernyőn láthattak. Most újra jók rám! Az interneten regisztráltam, és kipróbáltam egy nemzetközi kutatásokra építő tudományos formulát. Kiderült, hogy egy indiai kaktuszkivonat hatására a zsírok egy része nem képes lerakódni, így a csípőm és a fenekem is formásabbá vált, és helyreállt az emésztésem is. Nem kellett éheznem a fogyáshoz, a kúra hatására kisebb adagokkal is jól lakom ma már – magyarázta Judit.

DSC 4333 ret3


– Nem is szerettem régen strandra járni, ha a gyerekek miatt muszáj volt mennem, akkor is nagyon rosszul éreztem magam. Most a lányommal nagyon szívesen megyünk fürdőkbe. Pannival egészen összenőttünk, nem tudom mi lesz velem, ha elmegy kollégiumba, hiányozni fog – mondta Onyutha Judit.
– Nagyon büszke vagyok anyára, és nagyon szívesen töltöm vele az időmet. Gyakran eljön értem a suliba, aztán együtt töltjük a délutánt, moziba megyünk, vásárolunk. Szeptemberben, ha minden jól alakul, egyetemre megyek, akkor is figyelni fogok rá, hogy anyával ugyanilyen szoros maradjon a kapcsolatunk – tette hozzá Panni.