Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Kulcsár Edina ezért nem árulja el születendő gyermeke érkezésének időpontját

A napokban arról cikkeztek, sokan úgy vélik, valami nem stimmel Kulcsár Edina várandósságának időpontjával.

Tavaly augusztusban derült ki, hogy Kulcsár Edina és G.w.M az első közös gyereküket várják: egy kislányt, aki az Amara nevet fogja kapni. A szépségkirálynő a minap a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében tartott kérdezz-feleleket, melynek során azt is elárulta, miért nem hozza nyilvánosságra, pontosan mikorra várja a babáját.
– Alapvetően nagyon szívesen válaszolnék, viszont sajnos annak következményei lennének. Kötelességem a privát szféránkra vigyázni. Nem úgy szeretném megélni a kislányunk születését, hogy azon feszengek, hogy fotósok osonnak be a kórházba, hogy lefotózhassanak minket csak azért, hogy ők írhassák meg elsőként a babánk érkezését. Szóval ez az oka annak, hogy erre a kérdésre nem tudok konkrét dátummal válaszolni – mondta a kismama, aki az őket érő negatív töltetű megjegyzésekkel kapcsolatban úgy fogalmazott, már nem foglalkozik ezekkel, ugyanis úgy érzi, rapper kedvesével az életük egy olyan szakaszba került, ahonnan már csak két lehetőségük maradt: a biztos megbolondulás, vagy az, hogy hozzászoknak a kialakult helyzethez, és magasról tesznek azokra, akik velük foglalkoznak.
– És annyival jobban érzem így magam! Azt érzem, hogy végre normális, teljes életet élhetek a megfelelő hozzáállásomnak köszönhetően – jelentette ki a szépségkirálynő.