Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Szakított Sáfrány Emese és Inti – „Nem volt semmilyen dráma vagy veszekedés”

Tíz hónap után véget ért Sáfrány Emese és TNT Inti kapcsolata. A légtornász elárulta, mi vezetett a döntésükhöz.

Az utóbbi időben gyakran találgatták, vajon együtt van-e még Sáfrány Emese és a TNT zenésze. A pletykákra az adott okot, a közösségi oldalaikról eltűntek a közös fotóik. A sztárpár kapcsolatukról és magánéletükről nem kívántak nyilatkozni. Ennek ellenére sokakat meglepett a légtornász mai bejelentése: szakítottak.
– A pletykákat kívánom elkerülni, így szeretném veletek megosztani, hogy Intivel a kapcsolatunkat végleg lezártuk. Megkérjük a sajtó munkatársait, hogy egyikünket se keresse a téma kapcsán. Köszönjük! – írta a légtornász az Instagram-oldalán 24 órán át elérhető történetében.
Emese szerette volna elkerülni, hogy a szakításuk okairól kósza hírek jelenjenek meg, ezért először és utoljára beszélt a történtekről.
– Véget ért a kapcsolatunk. Mi nagyon különbözőek vagyunk, és egy nem mindennapi szituációban találtunk egymásra. Pont olyan nehéz időszaka volt mindkettőnknek, amiben tudtuk egymást támogatni, és átsegíteni a nehézségeken. Mindvégig egymás támaszai voltunk, amiért hálásak lehetünk egymásnak, és talán Inti nevében is mondhatom, életünk végéig visszük magunkkal ezt az érzést, a hálát a másik iránt. Most érkezett el az a pont a közös életünkben, hogy azt éreztük, nincs meg minden ebben a kapcsolatban, ami ahhoz szükséges, hogy a továbbiakban is egy jól működő párként folytassuk az utunkat. Nem volt semmilyen dráma vagy veszekedés, szépen megbeszéltünk mindent, így váltunk el egymástól – mondta a Borsnak. – Tíz hónapot töltöttünk együtt, egy ilyen hosszú időszakot nem könnyű lezárni egyikünknek sem. De talán mindketten úgy vagyunk vele, hogy ez volt a jó döntés – fűzte hozzá.

Fotó: TV2