Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szakított Sáfrány Emese és Inti – „Nem volt semmilyen dráma vagy veszekedés”

Tíz hónap után véget ért Sáfrány Emese és TNT Inti kapcsolata. A légtornász elárulta, mi vezetett a döntésükhöz.

Az utóbbi időben gyakran találgatták, vajon együtt van-e még Sáfrány Emese és a TNT zenésze. A pletykákra az adott okot, a közösségi oldalaikról eltűntek a közös fotóik. A sztárpár kapcsolatukról és magánéletükről nem kívántak nyilatkozni. Ennek ellenére sokakat meglepett a légtornász mai bejelentése: szakítottak.
– A pletykákat kívánom elkerülni, így szeretném veletek megosztani, hogy Intivel a kapcsolatunkat végleg lezártuk. Megkérjük a sajtó munkatársait, hogy egyikünket se keresse a téma kapcsán. Köszönjük! – írta a légtornász az Instagram-oldalán 24 órán át elérhető történetében.
Emese szerette volna elkerülni, hogy a szakításuk okairól kósza hírek jelenjenek meg, ezért először és utoljára beszélt a történtekről.
– Véget ért a kapcsolatunk. Mi nagyon különbözőek vagyunk, és egy nem mindennapi szituációban találtunk egymásra. Pont olyan nehéz időszaka volt mindkettőnknek, amiben tudtuk egymást támogatni, és átsegíteni a nehézségeken. Mindvégig egymás támaszai voltunk, amiért hálásak lehetünk egymásnak, és talán Inti nevében is mondhatom, életünk végéig visszük magunkkal ezt az érzést, a hálát a másik iránt. Most érkezett el az a pont a közös életünkben, hogy azt éreztük, nincs meg minden ebben a kapcsolatban, ami ahhoz szükséges, hogy a továbbiakban is egy jól működő párként folytassuk az utunkat. Nem volt semmilyen dráma vagy veszekedés, szépen megbeszéltünk mindent, így váltunk el egymástól – mondta a Borsnak. – Tíz hónapot töltöttünk együtt, egy ilyen hosszú időszakot nem könnyű lezárni egyikünknek sem. De talán mindketten úgy vagyunk vele, hogy ez volt a jó döntés – fűzte hozzá.

Fotó: TV2