Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Először szólalt meg Gálvölgyi János: Úgy érzem fizikálisan jól vagyok

Először nyilatkozott állapotáról Gálvölgyi János, miután hazaengedték a kórházból.

A színművész otthon lábadozik, Sváby Andrásnak adott rövid interjút az ATV Heti napló című műsorában, aki hetvenötödik születésnapja alkalmából is köszöntötte Gálvölgyit.
– Azt hiszem, ennyi köszönet nincs, mint amennyi szeretetet kaptam. Köszönöm – kezdte a színművész. – Úgy érzem fizikálisan jól vagyok, a hangom nem az igazi még, de remélem, hogy ez egy-két napon belül a helyén lesz. Minél előbb szeretnék valamit visszaadni abból a szeretetből, amit kaptam. Ha az megfelel annak, amit a színpadon tudok nyújtani, akkor nagyon boldog leszek – tette hozzá.
Mint ismeretes, Gálvölgyi május 10-én lett rosszul, légzési nehézségekkel, súlyos állapotban került kórházba. Végül nem a mentő, hanem a lányai szállították be a kórházba, ami nagy felháborodást keltett, a mentésirányító ugyanis nem ítélte életveszélyesnek a helyzetet, ezért nem küldött azonnal mentőautót. Az ügyben vizsgálatot rendeltek el, később Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője elismerte, hogy hibásan mérlegelt a mentésirányító, amikor nem sorolta életveszélyes kategóriába Gálvölgyi rosszullétét.

Fotó: RTL Klub