Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Szexi fotókkal lepte meg a férjét Nyári Darinka

Házassági évfordulójuk alkalmából készültek a dögös képek.

A színésznő nemrég 10 kilótól szabadult meg, azóta sokkal merészebb az öltözködésben is, olyan kihívóbb darabokat is szívesen felvesz, amihez korábban nem volt bátorsága. Extrém, fekete szaténszettben kapták lencsevégre Nyári Darinkát. A színésznő és a férje, Kiss Ernő Zsolt június elején ünneplik házassági évfordulójukat, amire a feleség különleges meglepetéssel készült.
– Az egész családnak meglepetés, hogy én így felöltözöm. A színpadon egy-egy szerep kedvéért láthattak már lengébb öltözetben, de az más. Civil életben korábban ilyen nem nagyon fordult elő. Nagyon furcsa számomra ez a szexi szexi démon viselkedés – kezdte kacéran Darinka, aki az utóbbi időben jelentős átalakuláson ment keresztül.

darinka3


– Ernő azt mondta, hogy ezt a szettet otthon is el tudná képzelni rajtam, hogy ebből mi valósul meg, az legyen a mi titkunk. Az azonban biztos, hogy mióta rátaláltam egy súlycsökkentő innovátorra és lementek rólam a kilók, odafigyelek arra, hogy otthon is olyan ruha legyen rajtam, amiben látszik az alakom, hogy jól érezzem magam a bőrömben, ő meg lássa, hogy »ez az én feleségem« – meséli Darinka, akinek sok sikertelen fogyókúra után ez az első, ami változást hozott az életében és az eredményhez önsanyargatásra sem volt szüksége.

darinka1 1


– Igazából egy gyógynövénykúra segített abban, hogy ne adjam fel, és az első stresszes pillanatban nem nyúltam az ételhez. Jó kis anyagokból áll, ilyen például a banaba fa levele, amely a Fülöp-szigeteken terem, a helyi gyógyítók is fontos hatóanyagnak tartják, azt mondják, hogy a hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, a többi pedig kiürül. Vagy az indiai csalán, amit én csak soványság faktornak hívok, ez az anyagcsere felturbózásáért és a vérzsírszint csökkenéséért felelős. Amikor elkezdtem az egészet, nem tudtam, hogy mi lesz a cél, csak azt éreztem, hogy nem érzem jól magam a bőrömben. Nem tudtam mikor lesz az, hogy úgy látom, végre helyére került minden. Most nagyon jól érzem magam a bőrömben. Ez a ruha ugyan extrém, de a hétköznapokra is van rengeteg olyan szettem, amik ott álltak a szekrényben érintetlenül évek óta. Egészen mostanáig. Imádom, hogy már más méretért nyúlhatok az üzletekben. Most az a cél, hogy akár egy bikiniben is érezzem, hogy nő vagyok, ne takargassam a hasamat, fenekemet, hogy akár egy fürdőruhában is meg merjem mutatni magam – árulta el a Jóban Rosszban és az Ázsia expressz sztárja. A színésznő azt is elárulta, szerinte mi lehet a hosszan tartó, jó házasság titka.
– A férjemtől folyton csak bókokat kapok, ez az ajándék pedig igazi telitalálat. Ernővel nagyon odafigyelünk egymásra, sokszor randizunk, nagyon kiegyensúlyozott a kapcsolatunk már 18 éve. Mindketten teszünk azért, hogy ne csak anya és apa legyünk, hanem megmaradjunk egymás számára nőnek és férfinak is – talán ez a titkunk – meséli Darinka.