Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Galambos Lajos interjút adott a börtönből: Járok pszichológushoz

Hetek óta mindenki arra vár, mikor adja az első interjút a rácsok mögül a trombitás. Eljött ez a nap is.

Két hónapja vonult be a baracskai büntetés-végrehajtási intézetbe Galambos Lajos, akit víz-, gáz- és áramlopás miatt ítéltek 3 év 6 hónap börtönbüntetésre. Azóta csak ügyvédjén keresztül tudott kommunikálni a külvilággal, szerdán azonban videóhíváson keresztül félórás interjút adott a Blikknek. Ebben egyebek mellett elmondta az egészségügyi részlegen van, állapota a helyzetnek megfelelő.
– Ugyanúgy elvagyok, ahogy bárki más. Ha mondhatnám, akkor semmiben nincs hiány. De azért azt tudni kell, hogy itt nem éppen dáridós hangulat van. Rendszeres orvosi vizsgálat van, és egy állandó napirend, aminek ugyanúgy része vagyok, és tartom magam mindahhoz, amihez mindenki. Sem pozitív, sem negatív diszkrimináció nem ér – árulta el, majd kijelentette: nem igazak azok a róla megjelent hírek, miszerint a börtönben magába fordult.
– Annyira fordultam magamba, amennyire az ember egy ilyen helyen magába fordul, de azért ez nem egy kabaré. Itt mindenki végzi a dolgát, itt nem beszélgetünk – mondta.
Később arról mesélt, bent terápiára is elkezdett járni.
– Járok pszichológushoz. Ezt örömmel teszem, mindig megnyugtató. Soha nem jártam, mert úgy éreztem, a pszichológusnak nincs jelentősége, ezt az ember meg tudja dumálni magával. Most, hogy ilyen beszélgetéseim vannak, azt kell, hogy mondjam, jó hatással van a mindennapjaimra – nyilatkozta.