Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Horváth Gréta hasplasztikára készül, 60-70 deka bőrt fognak eltávolítani róla

Bár egy üvegpalackot sem lesz majd szabad felemelnie, nem fél a műtéttől.

Horváth Gréta 2021 őszén vágott bele az életmódváltásba, miután inzulinrezisztenciát diagnosztizáltak nála. Azóta 25 kilótól szabadult meg, és régóta tervezte már, hogy hasplasztikát csináltat, hogy eltávolíttassa a fogyása után megmaradt bőrt a testéről.
Az influenszer a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében számolt be arról, hogy hamarosan belevág a műtétbe: 60-70 dekagrammnyi megereszkedett bőrt távolítanak majd el a hasáról, emellett végigvarrják a szétnyílt hasfalát, és a köldökét is áthelyezik – szúrta ki a Bors.
Az első napokban, amikor hazajövök, kísérettel mehetek el a mosdóig is, ez azt jelenti, hogy mindenképpen az első héten egész napos, 0-24 órás felügyelet kell. Ami még nagyon fontos, hogy egy üvegpalackot sem emelhetek, egy könnyített pohárban szívószálból fogok majd inni. A fürdés, az felül cicamosdás lesz, mert a mellvonal alatt indul a fűző és teljesen leér a szeméremcsontig, hogy végig biztonságosan védje a sebet – magyarázta Horváth, akinek napi gyakorisággal kell majd véralvadásgátló injekciókat is használnia.
Mint mondta, a rá váró nehézségek ellenére nincs benne félelem. Alig várja, hogy túlessen az operáción, és végre S-es méretű, testhez álló ruhákat is bátran hordhasson.