Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Még sosem készültek ennyire extrém és szexi fotók Nyári Darinkáról

A színésznő önbizalma az egekben, olyan magabiztos, hogy ma már olyan dolgokba is belefog, amikre korábban esélyt sem látott volna.

Darinka alatt 12 kilóval kevesebbet mutat a mérleg, mint néhány hónapja, így ellátogatott Sáfrány Emeséhez, hogy kipróbálja magát a légtornában.
Nemrégiben lefogytam 12 kilót. Amikor elindult az átalakulás folyamata, elkezdtem egye jobban érezni magam. Nem csak az tetszett, ahogy kinézek, hanem hogy több energiám van, sokkal felszabadultabb vagyok. Ha ez nem történik meg, soha nem kerülök az aerial hoop karikára sem. Sokkal nőiesebbnek érzem magam, mióta fogytam, nagyon boldog vagyok, nem állok meg. Minden nap látom magam a tükörben és ez újabb és újabb lökést ad számomra. Nem mondom, hogy hiper-szuper légtornász leszek, de nagyon élvezetes, hogy olyan a testem, az alakom és az izomzatom, hogy felmehettem egy ilyen karikára, ami ráadásul lehetőséget nyújt a nőiesség megélésére is, formásít, közben pedig önbizalmat is nyerek belőle. A pózok nagyon nőiesek, és különleges, euforikus érzést ad a magasban elvégezni ezeket a gyakorlatokat. Mindenki, aki kipróbálja, azt érezheti, hogy nagyon könnyednek tűnik az egész, ám komoly izommunkát és energiát igényel, hiszen a saját testsúlyunkkal edzünk – ami esetemben egyre kevesebb – mondta Darinka, hozzátéve, hogy a súlyvesztését nagy részben egy gyógynövénykúrának köszönheti.

DSC 7660 ret3

Eddig az volt a legnagyobb bajom, hogy számomra kifejezetten fontos az étel. Ha valami jó történik velem, megjutalmaztam magam vele, ha rossz, akkor pedig bánatomban ettem. Ez a kúra segített abban, hogy célt érjek és ne adjam fel, így az első stresszes pillanatban nem nyúltam az ételhez, mint vigasz és megnyugvás. Jó kis anyagokból áll, ilyen például a banaba fa levele, amely a Fülöp-szigeteken terem, a helyi gyógyítók azt mondják, hogy a hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, a többi pedig kiürül. De ott van az indiai csalán, amit én csak soványság faktornak hívok, ez az anyagcsere felturbózásáért és a vérzsírszint csökkenéséért felelős. Utoljára körülbelül a gimnáziumban voltam ennyi kiló, mint most. Ráléptem egy útra, és egyre jobban érzem magam a bőrömben. Erről az útról nem is szeretnék lelépni – árulta el a színésznő.

DSC 7563 ret3