Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Így még nem láttad Nyári Darinkát és Kiss Ernő Zsoltot

Vissza a természetbe! Ez mostanában Nyári Darinka és férje, Kiss Ernő Zsolt jelszava.

A színészházaspár az utolsó meleg nyári napokat is kihasználta, legutóbb egy ökofarmon jártak. Céljuk visszatalálni a gyökerekhez. Darinka idén nyáron kiképezte magát a gyógynövényekről, a legtöbbet messziről megismeri, ez nem is csoda, hiszen 12 kilós fogyását nekik köszönheti.
Erdélyi vagyok, nekem mindig is hiányzott a vidék, miután elkötöztem otthonról. Amikor megismertem Darinkát egyértelművé vált, hogyha lesz gyerkőcünk, akkor őt valahol vidéken fogjuk felnevelni, mert tőlem azért a nagyvárosi lét messze áll – kezdte Kiss Ernő Zsolt, aki feleségével igyekszik természetközeli, fenntartható élet élni a hétköznapokban is. – Pomázon, az anyukámmal együtt élünk egy nagy kertes házban. Neki van egy veteményese, aminek a gondozásába besegítünk mi is, és így nyáron házi paradicsomot, paprikát, cukkinit eszünk – vette át a szót Darinka.

DSC 9031 ret3 1


Fontos, hogy ebben a felgyorsult világban vissza tudjunk kicsit kanyarodni a gyökerekhez. Azon vagyunk, hogy a lányunknak, Zoénak ezt a létformát valamilyen szinten megmutassuk – mondta Zsolt.
Amíg lesznek szülők, akik ezt megmutatják a gyerekeiknek, és lesznek gyerekek, akik nyitottak erre, van jövőnk! – tette hozzá Darinka, aki minden nap hasznát veszi a természet kincseinek.

DSC 8984 ret4 1


Az egész eddigi életemet meghatározta a diéta, a jojó-effektus, hogy fogyni kell, mert a tévé kövérít. Aki engem ismer, az tudja, hogy minden diétám azért fulladt kudarcba, mert amikor éhes vagyok, ideges vagyok. Idén tavasszal azonban rátaláltam egy testsúly csökkentő innovátorra, ami csupa-csupa hasznos gyógynövényt tartalmaz. A természet az évek óta tartó harcomat is segíti végre elengedni. Jó kis anyagokból áll, ilyen például a banaba fa levele, amely a Fülöp-szigeteken terem, a helyi gyógyítók azt mondják, hogy a hatására a zsírok fele képes csak hasznosulni, a többi pedig kiürül. De ott van az indiai csalán, amit én csak soványság faktornak hívok, ez az anyagcsere felturbózásáért és a vérzsírszint csökkenéséért felelős. Nem kellett lemondanom a kedvenc ételeimről, a kúra hatására jóval kisebb adagokkal jól lakom. Végre jól érzem magam a bőrömben, energikusnak és kiegyensúlyozottabbnak érzem magam – vallotta be a színésznő.