Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

„Hiszek abban, hogy az embernek el kell fogadni a korát” – Nagy álmát váltotta valóra Ábrahám Edit

A színésznő mindig is vágyott rá, hogy a My Fair Lady című klasszikus főszerepét eljátszhassa, azonban az élet máshogy hozta…

Most azonban egy fotózás kedvéért magára ölthette Eliza jelmezét, ami túl a hatvanon, Edit látványos megújulása után remekül mutat rajta.
Gyerekkoromban megnéztem a My Fair Lady előadást, melyben Lehoczky Zsuzsa alakította Elizát. Hatalmas hatást tett rám, úgy jöttem ki a színházból, hogy én is színésznő leszek, és valóban az lettem. Nagy szerepálmom volt Eliza szerepe, de sajnos nem úgy alakult az életem. Most felvehettem ezt a ruhát, és kicsit beleélhettem magam ebbe a szerepbe is. Van egy műsorunk az egyik kolléganőmmel, és abban eléneklem a Ma éjjel táncolnék című dalt, mint megvalósulatlan szerepálmom egy kis darabkáját. Abszolút át tudom élni. Nagyon tetszik Eliza karakterében, hogy ő honnan indult el, miből lesz az a hercegnői megjelenésű nő. Nagy szegénységből, nélkülözésből indul, nagyon sokat dolgozik és egy igazi hattyú válik belőle. Ezért is sajnálom, hogy ezt nem játszhattam el, mert szerintem jó Eliza lettem volna – mondta Edit, aki mindig is odafigyelt magára, nemrég azonban újra bomba formába került.

DSC 0743


Úgy gondolom, hogy a színésznők odafigyelnek általában magukra. Azt hiszem, ennek az az oka, hogy olyanok szeretnénk lenni, amilyennek a közönség megismert minket. Fiatalkorom óta odafigyeltem erre, ha kicsit elszaladt a súlyom, akkor mindig időben leállítottam magam. Hatvan felett azonban ez már nem ment olyan könnyen. Hiszek abban, hogy az embernek el kell fogadni a korát, de abból az adott korban lehet jól kinézni. Ha van olyan lehetőség, amivel az ember nagyobb önbizalmat tud magának szerezni, akkor abba bele kell vágni. Tavasszal is Nádas Gyuri ajánlott egy testsúlycsökkentő mátrixot. Rólam tudni kell, hogy semmilyen gyógyszert, ami szintetikus, ha nem muszáj, nem szedek be, viszont a természetes megoldásokban nagyon hiszek. Ebben van például egy vadon termő szilvafajta, bélseprűnek is hívják ezt az egzotikus fajtát, és hát a változó korral lelassul az anyagcsere, ez pedig segített beindítani. Vagy van egy májvédő, ami nem engedi felszívódni a szénhidrátokat. A kúra segített, hogy megszűnjön az édesség utáni sóvárgásom, egy úgynevezett cukorgyilkos növénynek köszönhetően. Mindig is azt vallottam, hogy az életben mindent lehet, csak mértékkel, a kúra ezért is volt nagy segítség, mert automatikusan lecsökkentette az étvágyamat és megszabadított a feleslegtől – magyarázta a művésznő, aki azt is elmondta, a 2 ruhaméretet eredményező fogyásához önsanyargatásra sem volt szükség. Így Eliza jelmeze tökéletesen mutat rajta.