Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Három lemezkiadónak és tehetségkutatónak is nemet mondott a ValMar, mégis óriási sikert értek el

Valkusz Milán szerint jó döntést hoztak annak idején, hogy jónéhány megkeresésre nemet mondtak.

Töretlen a sikere a ValMar-nak, azaz Valkusz Milánnak és Marics Petinek, akiknek dalai átlépték a 200 milliós összmegtekintést a legnagyobb videómegosztón. Kevesen tudják, de a csapat évekig várt az áttörő sikerre.
Rá kell, hogy gyere, hogy mi kell az itthoni piacra, de azért egyértelműen ösztönből, szerelemből, tűzből, szenvedélyből jönnek a zenék a mai napig. Az első három-négy évben, amikor zenét írtam, az egyik fele kuka volt, a többi meg épphogy a kuka mellett. Nagyon rosszul szóltak, nem voltak jók, nem is kapták fel őket – vallotta be kendőzetlen őszinteséggel Valkusz Milán, aki azt sem tagadja, ennek ellenére a saját útjukat szerették volna járni.
Még nem volt mögöttünk a siker, de három lemezkiadónak nemet mondtunk. Ahogy tehetségkutatóra is mondtunk nemet. Egyszerűen azt éreztük, hogy a saját utunkat szeretnénk járni, szerettük volna felépíteni azt, amiben hittünk. Ez persze nem volt könnyű, főleg a szüleinknek nem, akiknek csak annyit tudtunk mondani az elején, hogy bízzanak bennünk, írjuk a dalokat és ez majd jó lesz. Pedig az elején 4-5 évig nem volt jó zenénk. Ők mégis bíztak bennem, persze féltettek, de ez természetes szülői reflex. Nagyon jó érzés, hogy hét év után végre elértük azt, amire már a kezdetekkor is vágytunk – tette hozzá a Sláger Reggelben az előadó.

Fotó: TV2