Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

G.w.M először szólalt meg a betegségéről: Barátkozom az állapotommal

A rapper úgy érzi, mentálisan újra kell építenie magát.

Kulcsár Edina néhány hete, a Vargáék című Instagram-valóságshowban beszélt arról a követőinek, hogy G.w.M kórházba került: mint mondta, úgy véli, lelki eredetű okok állhatnak az egészségügyi problémái mögött.
Nagy a baj, bár remélem, hogy nem sokáig, és megoldódik minden. Szóval Márk kórházba került pár nappal ezelőtt. Én azt gondolom, hogy egy elég komoly út előzte ezt meg. Én azt vallom, hogy minden betegségnek lelki okai vannak, így ez szerintem nála is fent áll. Hosszú hetek óta depresszióban van, és elég mélyen volt – fogalmazott akkor a szépségkirálynő, aki azt is elárulta az adásban, volt rá példa, hogy sírva könyörgött a férjének, hogy keljen fel az ágyból.
A rapper most először szólalt meg a témával kapcsolatban, nemrég a korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében üzent a követőinek.
Rengetegen írtatok a napokban. Egyelőre magamat szeretném újraépíteni (mentálisan, lelkileg)… Egy tuti, hogy a mélységekből tudtam magaslatokba repülni gyerekkorom óta, szóval ha érkezni fogok, mind zeneileg, mind személyesebb dolgokkal (könyv, stb.), azokról tudni fog az ország, viszont még időt kérek. Barátkozom az állapotommal, de elindult bennem már valami. Szeretlek titeket! Hamarosan visszatér a King Kongotok! – zárta gondolatait.