Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

G.w.M: Nem koncertezhetek, a bal oldali egyensúlyközpontom teljesen leállt

Nincs jól Kulcsár Edina férje.

Kulcsár Edina pár hete a családjuk életét bemutató reality debütáló részében beszélt először arról, hogy férje, Varga Márk (művésznevén G.w.M) depresszióval és egyensúlyzavarral küzd.
Márknak régóta hullámzó a kedve. Van, amikor kicsattan, de van, amikor ki sem akar kelni az ágyból. Én sejtettem, hogy ezek a depresszió jelei, amit egyébként nagyon igyekezett leplezni, és sokszor csak fáradtsággal magyarázott – mondta akkor. Azóta több pletyka is napvilágot látott a rapperről, aki most az Instagramján beszél állapotáról.
Sajnos igaz a hír, miszerint nem koncertezhetek egészségügyi állapotom miatt, mivel a bal oldali egyensúlyközpontom teljesen leállt. Borzalmasan sokat készültem, hogy átállok a live verzióra fellépések szempontjából, szinte az egész évem erről szólt, de a szervezetem közbeszólt.
G.w.M úgy folytatja: már félórás fellépéseken is nagyon kell koncentrálnia, a kezelő orvosa nem is nagyon engedne neki ilyen időtartamú zenélést sem.
Az, hogy 60-70 percet tudjak nyújtani egy live koncerten, az jelenleg teljességgel kizárt – részletezte a rapper, hozzátéve, vissza fog térni, de egy kis türelmet kér, hisz az egészsége a legfontosabb.