Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Béres Anett: Belenyugodtam, hogy együtt kell élnem a fájdalommal

Úgy érzi, bár lassan, de javul a helyzet, ezért bízik abban, hogy egy napon majd teljesen megszűnik.

Béres Anett még tavaly nyáron, Sáfrány Emese társaságában látogatott el egy ayahuasca-szeánszra, ami kis híján az életébe került: az egykori reality-szereplő ugyanis hallucinálni kezdett a szertartáson elfogyasztott főzettől, amiknek hatására úgy érezte, menekülnie kell a helyszínről. Elmondása szerint órákon át rohant az erdőben, majd egy magaslesre is felmászott, ahonnan lezuhanva életveszélyes sérüléseket szerzett. Eltört a csigolyája, több bordája és a sarokcsontja is. Miután magához tért, a fájdalma miatt nem tudott lábra állni, ezért négykézláb indult tovább. Bár keresték őt, sötétedésig nem jártak sikerrel a csapatok, így az éjszakát egyedül kellett töltenie a hidegben. Mint mondta, akik végül másnap rátaláltak egy szőlőbirtokon, egyébként csak kéthetente járnak arra.

A történtek után Bérest azonnal kórházba szállították, ahol több mint öt órán keresztül műtötték, majd később több egyéb operáción is át kellett esnie.

A baleset óta másfél év telt el, orvosai pedig azt mondták Béres Anettnek, ennyi időre lesz szüksége a gyógyuláshoz. Az egykori ValóVilág-szereplő most a Blikknek mesélt arról, hogy mára már teljesen visszatérhetett korábbi életviteléhez, a fájdalma viszont máig sem szűnt meg teljesen.

Ez a fájdalom már elviselhető, és bele is nyugodtam, hogy ezzel együtt kell élnem. A sok fekvés miatt a hátamban ugyanis megrövidültek az izmok, ez okozza, hogy néhány helyzetben belém hasít a fájdalom. Úgy érzem, lassan, de biztosan azért javul a helyzet, és bízom benne, hogy ez azt jelenti, hogy egyszer végleg el fog múlni – mondta Béres, aki önszorgalomból továbbra is jár terápiákra.