Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Egy percet sem aludt a gyomorműtét előtt Jellinek Tina

A családanya és férje úgy döntöttek, Törökországban kés alá fekszenek, hogy műtéti beavatkozással még hatékonyabb legyen a fogyásuk.

Régóta tervezgette a közös műtétet Tina és Emilio, akik 2024-ben döntöttek úgy: orvosi beavatkozást vesznek igénybe fogyásuk hatékonysága érdekében. A házasok ezért Törökország felé vették az irányt, hogy egymást váltva átessenek a gyomorműtéten.
Egy percet sem aludtam, mielőtt kiutaztunk. Nem félek, inkább az adrenalin dolgozik bennem. Tudom, hogy a lehető legjobb kezekben vagyunk és minden rendben lesz. Ráadásul itt van a férjem, akivel együtt vágunk bele ebbe az egészbe. Így az igazi – mondta a Drága családomban Tina, akinek férje is nagy izgalommal várta a nagy napot.

DCS T1


Ezt már régóta terveztük, elég volt a súlyunk fel-le ugrálásából. Ez a gyomorműtét már régóta váratott magára. Az, hogy Tinával egyszerre vállaltuk, erőt ad. Ha egyikünknek nehezebb lesz, itt van a másik, hogy támogassa. Így volt ez akkor is, amikor levették a vért műtét előtt. Tina kicsit megszédült, mert nagyobb mennyiséget vettek le. Jó, hogy végig itt lehettem mellette ezekben a pillanatokban is – árulta el a Sláger TV-n Emilio.