Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

„Ez a pocak is hatalmas lesz” – Kulcsár Edina megmutatta növekvő hasát

A háromgyermekes édesanya negyedik terhessége negyedik hónapjában jár.

Kulcsár Edina és G.w.M múlt héten jelentették be, hogy úton van második közös gyerekük. Tavaly májusban született kislányuk, Amara után kisfiúval bővül a családjuk. Mivel a 2014-es Miss World Hungarynek előző házasságából már van két gyereke (ahogyan a férjének is), így a jelenlegi a negyedik terhessége.
Eddig is kerek volt minden Amarával és a négy gyerkőcünkkel, de a kisfiunkkal megkoronázzuk a boldogságunkat – nyilatkozta nemrég a kismama.
A babával kapcsolatban Kulcsár korábban elárulta: „maximálisan tervezett volt”, és férjével az volt a céljuk, hogy gyerekeik között „pici legyen a korkülönbség”. Az influenszer jelenleg a terhesség negyedik hónapjában van, és azt mondta, ezt a gyerekét is császármetszéssel fogja majd világra hozni.
Kulcsár Edina csütörtök délután korlátozott ideig elérhető Instagram-történetében mutatott egy képet magáról, amit a poszt alapján edzés után készített. A fotóhoz azt írta:
Azt hiszem, ez a pocak is hatalmas lesz a végére! – írta fotója mellé, amit itt lehet megtekinteni, péntek délutánig elérhető.