Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Simon Kornél élete nehéz időszakáról vallott: „Belehomorítottam a hedonizmusba”

Volt idő, amikor abban is elbizonytalanodott, valójában jó színész-e.

Beleznay Endre Konkrétan című rádiós műsorában volt hallható Simon Kornél, melyben többek között mesélt arról is, hogy volt az életének olyan szakasza, amikor majdnem elvesztette a kontrollt.
Belehomorítottam a hedonizmusba – ha finoman akarok fogalmazni –, és nem vagyok benne biztos, hogy esetleg nem a siker szédített-e meg. Ha így is lett volna, alaposan lepofozott az élet. Tényleg azon agyaltam, egyáltalán jó színész vagyok-e, vagy ez az egész csak egy véletlen volt. Egy kicsit paranoiás állapot volt. Akkor jöttek mindenféle dolgok, főleg az, ami folyékony, és amit az ember magához vehet – mondta a rádióműsorban a színész, aki most már úgy érzi, most egyensúly van az életében.
– Ha az ember iszonyú sokat dolgozik, nyilván hiányzik a családja. Elég skizofrén, kettős állapot. Amikor már nagyon sokszor nem látod a gyerekeket, nyilván belefordulsz valamibe, ami teljes embert kíván. Amikor a családoddal vagy, kicsit a munkára gondolsz, amikor dolgozol, mindig a családodra gondolsz. Nehéz! Most örülök, mert minden egyensúlyban van
idézte a Bors Simon Kornélt.

A teljes interjú itt hallgatható meg: