Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Átmenetileg elrakhatjuk az esernyőket! Ilyen idő várható a hétvégén

Pénteken megszűnik a csapadék, majd vasárnap, a nap második felében ismét többfelé ered el az eső.

Pénteken és szombaton hajnalban még gyenge fagyra kell készülni, de napközben egyre melegebb idő várható, a hét utolsó napján napközben már 13-19 Celsius-fok közötti csúcsértékekre kell készülni, de északkeleten hidegebb lesz – derül ki a HungaroMet Nonprofit Zrt. előrejelzéséből.
Pénteken napközben lassanként, délutántól, estétől gyorsabb ütemben szakadozik, gomolyosodik, majd csökken a felhőzet, de kora estig helyenként még lehet gyenge csapadék. A délkeleti szél csak kevés helyen élénkülhet meg átmenetileg. A legmagasabb nappali hőmérséklet 8-12 fok között valószínű.
Szombaton a ködfoltok megszűnése után közepesen vagy erősen felhős lesz az ég, helyenként előfordulhat eső, zápor. Sokfelé megélénkül, időnként megerősödik a délkeleti szél. Hajnalban általában mínusz 1, plusz 4 fok várható, de a szélvédett északkeleti vidékeken hidegebb lehet. Kora délutánra 10-15 fok közé melegszik fel a levegő.
Vasárnap nagyrészt erősen felhős, illetve borult időre kell számítani. Néhol, a nap második felétől több helyen elered az eső, záporeső. A déli, délkeleti szél sokfelé megerősödik. Hajnalban általában 2-7 fok várható, de a szélvédett északkeleti körzetekben hidegebb lehet. Kora délután többnyire 13-19, északkeleten helyenként csak 9-12 fok lehet. (MTI)