Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Javítják a szigetelést a Hungária körúti felüljárón

Javítják a szigetelést a Hungária körúti felüljárón, ezért szerdától az Árpád híd felé vezető oldalán lezárták a középső sávot.

A Budapest Közút közleménye szerint várhatóan egy hónapon át végeznek szigetelés- és burkolatcserét, valamint dilatációjavítást a Hungária körúti felüljáró Árpád híd felé vezető oldalán.
Először a középső sávot zárják le a híd teljes hosszában mintegy 20 napra. Ezen idő alatt a sáv aszfaltburkolatát felmarják, a pályalemez szigetelését visszabontják. A vasbeton pályalemez javítási munkálatait követően új szigetelés, majd aszfaltburkolat épül a sávban. Közben a dilatációs szerkezeteket is kicserélik – írták.
Ezt követően a belső sávban cserélik ki a dilatációs szerkezeteket. Kibontják a dilatációkat és a környezetükben lévő burkolatot a szigeteléssel együtt. A beépülő új szerkezetekhez csatlakoztatják a pályalemez-szigetelést és a burkolatot. A belső sávban végzendő munkák várhatóan 15 napot vesznek igénybe.
A sávzárásra előjelző táblák hívják fel a figyelmet. A munkavégzés ideje alatt 30 kilométer per órás sebességkorlátozásra kell készülni – olvasható a Budapest Közút közleményében. (MTI)