Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Októberben kerül a mozikba Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmje

A Cicaverzum egy szerelmi háromszög történetét dolgozza föl.

Október 19-én mutatják be a magyar mozikban Szeleczki Rozália első nagyjátékfilmjét, a Cicaverzum című abszurd szerelmi háromszög történetének főszerepében Törőcsik Franciska és Polgár Csaba látható, a Macska pedig Patkós Márton hangján szólal meg – tájékoztatta a film forgalmazója, a Forum Hungary az MTI-t csütörtökön.
Közleményükben kiemelik, hogy a fontosabb szerepekben feltűnik Udvaros Dorottya, Csobot Adél, Alföldi Róbert, Tordai Teri, Martin Márta és Kiss Tibi zenész is. A film forgatókönyvét a rendező Kemény Zsófival közösen írta, operatőre M. Deák Kristóf, producere Iványi Petra (FOMO, Látom, amit látsz). A látványtervező Pater Sparrow, a jelmezeket Szlávik Juli tervezte, a film vágója Érdi Zsófi, zeneszerzője pedig Czitrom Ádám.
Szeleczki Rozália rendező a közleményben úgy fogalmaz, a Cicaverzum azoknak szól, akik elveszettnek, megszállottnak érezték magukat egy párkapcsolat bonyodalmainak útvesztőjében. Hozzáteszi, hogy a macska motívuma egy szórakoztató eszköz, hogy szabadabban, humorral mesélhessünk nagyon emberi tapasztalatokról, a magányról, a félelmekről, a szerelemről és a megnyugvásról.
A filmben a Törőcsik Franciska által megformált, harmincéves Fáni menekül a szerelem elől, mert ha megtetszik neki egy férfi, azonnal a halálát vizionálja. Környezete ugyan megpróbálja összehozni valakivel, ő azonban inkább a magányt választja, és a munkájára koncentrál. A bonyodalmak akkor kezdődnek, amikor egy rejtélyes fekete Macska udvarolni kezd neki, akinek Patkós Márton szinkronjával megszólaló, búgó hangját csak ő hallja – áll a közleményben.
A Cicaverzum a Filmintézet Inkubátor Programjának támogatásával valósult meg, a Lupa Pictures produkciójában, koproducere az RTL Magyarország, forgalmazója a Forum Hungary.