Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Vékes Csaba Patrick Duffyval forgat gombfociőrültekről szóló vígjátékot Magyarországon

A Lepattanó című vígjáték a Blue Duck Arts gyártásában készül a Nemzeti Filmintézet támogatásával.

A Dallas című televíziós sorozatból ismert Patrick Duffy és Scherer Péter főszereplésével gombfociőrültekről szóló vígjáték forog október 12-ig Magyarországon. Vékes Csaba Lepattanó című romantikus sportvígjátéka várhatóan jövőre kerül a magyar mozikba.
Scherer Péter egy fanatikus gombfociversenyzőt, a Dallas Bobbyja, Partrick Duffy pedig mecénást játszik a romantikus sportvígjátékban, amely az esendőségről, szeretetről, kitartásról, a gombfoci szerelmeseiről szól és egyúttal tiszteleg a magyar játék előtt – olvasható az MTI-hez elküldött tájékoztatóban.
A történetben a főszereplőnek, Kálmánnak (Scherer Péter) a gombfoci véresen komoly sportág. Csapatával épp az Európa-bajnokságra készül, ám a selejtező hajrájában pénzügyi okokból kizárják őket. Mindannyiuk élete válságba jut, de ekkor egy milliárdos (Patrick Duffy) tévedéséből 100 millió forint landol a számlájukon. Így újra esélyük nyílik kijutni az EB-re, hacsak addig le nem buknak.
A főszereplők között lesz még Derzsi Dezső, Waskovics Andrea, Katona László és Fekete Zsolt.
A további szerepeket egyebek mellett Rába Roland, Gyuricza István, Elek Ferenc, Mucsi Zoltán, Petrik Andrea, valamint Gáspár Sándor alakítják.
A film forgatókönyvírója a rendező Vékes Csaba (Szia, Életem!, Korai menyegző, Hetedik alabárdos), társ-forgatókönyvírója Gönye László volt. Az operatőr Dévényi Zoltán, a vágó Gotthárdi Balázs, a látványtervező Takács Eszter, a zeneszerző Kovács Márton.
A film producere Roskó Péter (Szia, Életem!, Korai menyegző), kreatív producerként pedig Scherer Péter is részt vesz az alkotó folyamatban.