Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Rebel Wilson tagadja a vádakat, nem pirulákkal fogyott le

Sokan kétségbe vonják, hogy Rebel Wilson segítség nélkül fogyott le.

A világsztár másfél év alatt több mint 35 kilót dobott le. A rajongók folyamatosan azt találgatják, vajon mivel tudott ilyen jelentős súlytól megszabadulni. Rebel Wilsonnak most már elege lett abból, hogy folyamatosan vele foglalkoznak a hírek, és azzal gyanúsítják meg, csodapurkálat szedett, sőt különböző hirdetések is feltűntek már az arcával. Azt is rebesgették, hogy a színésznő-komika az úgynevezett Mayr-módszert alkalmazva fogyott le, aminek az alkalmazása alatt a fogyni vágyóknak tartózkodniuk kell bizonyos ételektől, például a cukortól, a koffeintől és a feldolgozott élelmiszerektől, miközben nagy hangsúlyt fektetnek az étel alapos megrágására.

Wilson a minap Instagram-oldalán öntött tiszta vizet a pohárba.

– Sosem követtem ezt a diétát, kérlek, ne írjatok erről többet! Soha nem támogattam semmiféle mágikus fogyókúrás tablettát sem. Ha ilyet látsz az interneten, kérlek, jelentsd átverésként – ne küldd el nekem üzenetben – jelentsd azon a közösségi oldalon, ahol látod, amikor meglátod. Ha valamit támogatok, akkor azt csak hivatalos bejegyzésként fogod látni a hivatalos és ellenőrzött közösségi oldalaimon. (…) Nagyon bosszantó, amikor az emberek jogellenesen vagy félrevezető módon használják a képemet. Nem akarom, hogy bárkit átverjenek – írta Instagram-történetében.

A színésznő korábban a Life Uncut című podcastban beszélt az életmódváltásáról, ahol arról is beszélt, sosem voltak betegségei, szerinte amiatt volt rajta pluszsúly, mert érzelmileg nem volt rendben, így az ételhez való viszonyán kellett változtatnia. Mostanra nagyon örül annak, hogy ezt megtette, és mint mondja, nem az volt a célja, hogy sovány legyen, csupán azért tűzte ki célsúlynak a 75 kilót, mert szüksége volt valami kézzelfoghatóra.