Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Eladó cégek
Utazások
Podcast

Amber Heard nem akar fizetni Johnny Deppnek – Fellebbezett a döntés ellen

Úgy tűnik, még sincs vége az elmúlt hónapokban zajló „tárgyalássorozatnak”.

Tovább folytatódik a Heard-Depp háború, a színésznő jogi csapata 43 oldalban érvel amellett, miért nem Deppnek kellett volna megnyernie a pert.

Amber Heard jogi csapata indítványt nyújtott be a bírósághoz, amellyel azt szeretnék elérni, hogy helyezzék hatályon kívül a Johnny Depp által nemrég megnyert rágalmazási per ítéletét, és töröljék a 10 milliós kártérítést, amelyet a színésznőnek ki kell fizetnie – idézi a 24.hu a Guardian című lapot.

Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy a színésznő nem fog megbékélni a döntéssel, amely szerint bűnösnek mondták ki abban, hogy szándékosan és rosszhiszeműen sértette meg volt férje jó hírnevét. Most ügyvédei be is nyújtották azt a 43 oldalas dokumentumot, amelyben többek közt azzal érvelnek, hogy az ítélet nem tükrözi azt, amit a bizonyítékok mutatnak, Deppnek csupán elméleti síkon sikerült bizonyítania állításait. Emellett azt is állítják, hogy az egyik esküdt nem volt megfelelően átvilágítva, a születési dátuma nem stimmelt a dokumentációban, így nem is feltétlenül lehetett volna az esküdtszék tagja.

Depp vezető ügyvédje már reagált a fellebbezés hírére, Ben Chew azt nyilatkozta, hogy pont ilyesmire számítottak, legfeljebb kicsit hosszabb lett a beadvány, ám ettől nem lett lényegre törőbb. A lap szerint kevés esély van arra, hogy bíróságon kívül egyezzenek meg a felek annak ellenére, hogy Depp jogi csapata korábban utalt arra, hogy a színész lemondana a neki fizetett kártérítésről, azonban Heard láthatóan tovább harcol volt férje ellen.