Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió
Bulvár
Gasztronómia
Lovassport
Veterán autók
Webshop
Trimedio TV
Trimedio Rádió

Amber Heard nem akar fizetni Johnny Deppnek – Fellebbezett a döntés ellen

Úgy tűnik, még sincs vége az elmúlt hónapokban zajló „tárgyalássorozatnak”.

Tovább folytatódik a Heard-Depp háború, a színésznő jogi csapata 43 oldalban érvel amellett, miért nem Deppnek kellett volna megnyernie a pert.

Amber Heard jogi csapata indítványt nyújtott be a bírósághoz, amellyel azt szeretnék elérni, hogy helyezzék hatályon kívül a Johnny Depp által nemrég megnyert rágalmazási per ítéletét, és töröljék a 10 milliós kártérítést, amelyet a színésznőnek ki kell fizetnie – idézi a 24.hu a Guardian című lapot.

Azt már eddig is sejteni lehetett, hogy a színésznő nem fog megbékélni a döntéssel, amely szerint bűnösnek mondták ki abban, hogy szándékosan és rosszhiszeműen sértette meg volt férje jó hírnevét. Most ügyvédei be is nyújtották azt a 43 oldalas dokumentumot, amelyben többek közt azzal érvelnek, hogy az ítélet nem tükrözi azt, amit a bizonyítékok mutatnak, Deppnek csupán elméleti síkon sikerült bizonyítania állításait. Emellett azt is állítják, hogy az egyik esküdt nem volt megfelelően átvilágítva, a születési dátuma nem stimmelt a dokumentációban, így nem is feltétlenül lehetett volna az esküdtszék tagja.

Depp vezető ügyvédje már reagált a fellebbezés hírére, Ben Chew azt nyilatkozta, hogy pont ilyesmire számítottak, legfeljebb kicsit hosszabb lett a beadvány, ám ettől nem lett lényegre törőbb. A lap szerint kevés esély van arra, hogy bíróságon kívül egyezzenek meg a felek annak ellenére, hogy Depp jogi csapata korábban utalt arra, hogy a színész lemondana a neki fizetett kártérítésről, azonban Heard láthatóan tovább harcol volt férje ellen.